SEO

SEO optimering med over 15 års erfaring

Uanset om du driver en webshop eller tilbyder en service, så kan SEO optimering hjælpe dig til større vækst. Knap 80% starter nemlig deres købscyklus på nettet, hvor søgninger har den højeste rate for gensalg og livstidsværdi pr. kunde.

SEO optimering har med årerne udviklet sig til det, mange vil forbinde med en kompliceret disciplin. Det er da også et område der kræver stor viden og indsigt i, hvordan søgemaskiner læser og vægter din hjemmeside. Søgemaskinerne tager nemlig rigtig mange faktorer i betragtning, når de skal bestemme hvordan din hjemmeside skal rangere i søgeresultaterne. Deres algoritmer er med årerne blevet langt mere avancerede og udover at links og indhold fortsat vægter højt, så kigges der i dag også på områder så som brugeradfærd, UX, hastighed og mobilvenlighed.

For at opnå de bedst mulige resultater er det afgørende, at der arbejdes kontinuerligt med alle faktorer. Vejen til topplaceringerne kommer ikke af sig selv. Hos Citona har vi arbejdet med søgemaskiner i mere end 15 år og vi ved at vores optimering virker. Se bare vores seneste cases, referencer og resultater herunder. Læs også mere om hvad søgemaskineoptimering indebærer eller udfyld formularen til højre og få en uforpligtende dialog med en ekspert. Som et proaktivt bureau der brænder for at skabe værdi, vil vi meget gerne fortælle mere om, hvad søgeoptimering kan gøre for din forretning.

Hvad er SEO?

SEO er den engelske forkortelse for Search Engine Optimization, der på dansk betyder søgemaskineoptimering. Disciplinen dækker over alle de metoder, der vil forbedre synligheden af dit website og dets indhold i de organiske søgeresultater. Formålet er dermed, at sikre dit website en høj organisk placering, på relevante søgninger foretaget af dine potentielle kunder.

Metoderne går fra at skabe tekniske og indholdsmæssige forbedringer på dit website, til promovering og opbygning af indgående links fra eksterne sider. SEO kan nemlig opdeles i 2 vigtige hovedgrupper. “On-site” der vedrører den interne optimering og “Off-site” som er den eksterne optimering. Fælles for begge hovedgrupper er, at de tilsammen bestemmer hvordan dit website vil rangere i søgemaskinerne.

Søgemaskineoptimering der løfter dine søgeord til tops

Hos Citona tager vi højde for alle kendte faktorer indenfor søgemaskineoptimering. Tilsammen bestemmer de hvordan din hjemmeside rangerer i søgemaskinernes organiske søgeresultater, på søgeord og fraser, med relation til din forretning. Vi starter altid med at sikre, at din hjemmeside er fuldt ud tilgængelig for søgemaskinerne. Igennem vores tekniske SEO analyse identificerer og udbedrer vores eksperter kritiske fejl og mangler på dit website. Dette gælder uanset om du driver en webshop eller en servicebaseret hjemmeside. Dermed er du altid sikret det bedste afsæt fra start, hvilket har stor indflydelse på din fremtidige succes med søgeoptimering.

Udover at vi udbedrer tekniske problemer, så optimerer vi også indholdet på dine sider ud fra vores foruddefinerede kvalitetskrav til indhold. Kravene bygger blandt andet på aktuelle retningslinjer fra Google, samt guidelines fra vores UX- og SEO-team. Dette gør at indholdet og informationsarkitekturen på din hjemmeside altid fremstår af høj kvalitet. Samtidig vil brugere der besøger dig fra en stationær eller mobil enhed, altid få præsenteret indholdet i det ideelle layout. Ikke mindst hjælper vi dig med, at skalere din organiske trafik igennem målrettet indholdsmarkedsføring og outreach. Driver du en international forretning? Vores eksperter yder også optimering i flere lande og på flere sprog.

Links der opnås igennem linkbuilding, er fortsat den vigtigste parameter, i forhold til at forbedre dine søgeordsplaceringer. Kvaliteten af de indgående links har desuden stor betydning for dine resultater. Derfor baserer vi vores linkbuilding på naturlige links med høj relevans, troværdighed og fra varierende kilder. Dette bidrager til større synlighed i søgeresultaterne, med henblik på øget trafik og konvertering. Du får endvidere indsigt i arbejdet igennem månedlig rapportering, så du altid er med på sidelinjen, i takt med at vi optimerer resultaterne. Derudover overvåges udviklingen på dine søgeord samt trafik og konverteringer via Analytics, som vores eksperter hjælper dig med at sætte op.

Har du brug for hjælp til SEO optimering?

SEO kan virke uoverskueligt og er samtidig en tidskrævende proces. Der er dog ingen der siger, at du skal stå for det hele selv. Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine behov. Her er nogle af de fordele du opnår med en løsning fra Citona:

  • Over 15 års erfaring med SEO optimering
  • Linkbuilding med fokus på naturlige links der løfter dine placeringer
  • 100% dedikeret rådgivning med en fast SEO ekspert og specialist
  • Løbende rapportering på effekten af vores søgemaskineoptimering
  • Ugentlig overvågning af din hjemmeside, konkurrenter og søgeord
  • Daglig support og tilpassede whitepapers efter behov

Har du ikke en hjemmeside idag så kan vi også hjælpe dig med udvikligen. Vi har med stor succes udviklet hjemmesider og webshops for flere af vores kunder, der har resulteret i øget synlighed og leadgenerering på mere end 600%. Kontakt os i dag og start med at få en gratis gennemgang af dit website.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17

Ydelser


Kunderesultater med SEO optimering

Se flere resultater


SEO optimering

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og ny mobilvenlig hjemmeside.

SEO

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Søgemaskineoptimering

700% flere kundeemner

Med en ny søgemaskinevenlig hjemmeside, målrettet strategi og optimering af long-tail fraser.

6 fordele med søgemaskineoptimering ved Citona

Se flere fordele


R

Over 15 års erfaring

Vores SEO eksperter har over 15 års erfaring og resultater indenfor søgeordsoptimering.

R

Månedlig rapportering

Søgemaskineoptimering hvor du kan følge med i udviklingen af søgeord, organisk trafik og salg.

R

Brugerengagement

Vi engagerer besøgende på dine sider, så flere brugere ender med at blive betalende kunder.

R

Linkbuilding

Vores SEO bureau i Aarhus sikrer dig troværdige links der bygger på nuancerede metoder.

R

Søgemaskinevenlig

Vi sikrer at din hjemmeside lever op til Googles guidelines og fremstår søgemaskinevenlig.

R

Rådgivning og support

Support og dedikeret rådgivning med en fast tilknyttet SEO konsulent og specialist.

100% geografisk segmenteret søgeoptimering

Indhent tilbud


Lokal SEO

Er din målgruppe lokaliseret i en bestemt by, flere byer eller et område, så kan vi optimere din synlighed i Googles lokale søgeresultater.

Læs mere

National SEO

Dækker din målgruppe hele Danmark, så kan vi gøre din virksomhed synlig på nationale søgeord med målrettet Google optimering.

Læs mere

International SEO

Strækker din målgruppe sig over flere lande og sprog, så kan vi hjælpe dig med synlighed og organisk vækst i internationale søgemaskiner.

Læs mere

SEO der inkluderer en mobilvenlig hjemmeside

Indhent tilbud


Ny hjemmeside

Få en ny hjemmeside hvor søgeoptimering er tænkt ind fra start. Vi koordinerer forløbet fra planlægning til udvikling og hjælper dig med den videre søgeordsoptimering. Kontakt os og få en uforpligtende dialog om en samlet webløsning idag.

Læs mere

Ny webshop

Få en ny webshop der er søgeoptimeret fra start. Vi hjælper dig fra planlægning til udvikling og den efterfølgende optimering af din synlighed igennem rådgivning og søgeordsoptimering. Ring og få en dialog om mulighederne for en samlet webløsning idag.

Læs mere

Få hjælp fra et professionelt SEO bureau

Indhent tilbud


Er du klar til flere kunder fra Google?

Søgemaskineoptimering er idag langt mere end blot søgeord og teknisk optimering. Søgemaskiner som Google er med årene blevet langt mere bevidst omkring brugeradfærd, og bliver for hver algoritmisk opdatering, fortsat bedre til at sammenkoble internettets mange informationer. SEO er med andre ord en omfangsrig disciplin der kræver indsigt i rigtig mange faktorer, der alle er afgørende for enten din succes eller fiasko i søgemaskinerne. Hos Citona får du et seriøst SEO bureau med fingeren på pulsen. Med os får du garanti for stor ekspertise, en højere kvalitet og unikke fordele. Vi hjælper dig med at kommunikere optimalt til såvel dine brugere som søgemaskinerne, hvilket er din vej til mere kvalificeret trafik og flere kunder. Kontakt os idag og hør mere om vores tilpassede løsninger.

Gratis SEO værktøjer


Test dine titler og metabeskrivelser i Google. Prøv vores gratis SEO værktøj, SERP Tester:

Hos Citona stiller vi flere brugbare værktøjer til rådighed for vores kunder, der løbende opdateres i forhold til Googles guidelines. Dette er blot én af fordelene ved at være kunde.