Ny hjemmeside

Succesfuld hjemmesider er ikke en hyldevare. De skal designes så dit brand og det du tilbyder, vises fra den bedste side. De skal være nem at navigere, inddrage og opfordre til handling.

Vi leverer ikke bare et webdesign. Vi skaber digitale oplevelser, hvor dine kunder er i centrum, kvalitet er et nøgleord og hvor løsningen er tilpasset dit produkt, dit brand og dine kunder.

Vil du ringes op?

Vi skaber digitale oplevelser

Det er vigtigt med et positivt førstehåndsindtryk. Vi ved at gode oplevelser skaber kunder og derfor arbejder vores designere tværfagligt med vores UX- og SEO-team, for at give din nye hjemmeside en optimal brugeroplevelse.

Vi mener at oplevelsen skal findes i detaljen. At det er den rette sammensætning af design og funktionalitet der er afgørende for, at drive potentielle kunder til handling. Og at oplevelsen skal være tilpasset dit produkt, dit brand og dine kunder.

Vi sætter dine kunder i centrum

Hos Citona designer vi din nye hjemmeside med kunderne i centrum. Vi identificerer konkrete løsninger igennem analyse og brugertest, for en profitabel og intuitiv kundeoplevelse, der skal give dig de bedste resultater.

Vi ved også at en god kundeoplevelse skal fungere på tværs af enheder. Derfor gør vi altid brug af et Responsive Web Design, sammen med Responsive Editing og Dynamic Content, for en pixelperfekt tilpasning af den visuelle oplevelse.

Kvalitet er vores nøgleord

Kvalitet ikke et tilvalg, det er et nøgleord. Vores vigtigste opgave er, at den endelige løsning lever op til jeres og kundernes behov. Derfor er I selvfølgelig dybt involveret i projektet og de beslutninger, der definerer projektets retning.

Vi er også forstående overfor, at jeres behov kan ændre sig. Dem står vi selvfølgelig klar til at imødekomme, både under og efter lanceringen af jeres nye hjemmeside. Sammen med jer løser vi jeres digitale udfordringer, nu og i fremtiden.

Udnyt det fulde potentiale med digital marketing

Vores skarpe marketingeksperter sørger altid for, at tænke din nye hjemmeside sammen med digitale marketingaktiviteter, som vi hjælper dig med at planlægge og eksekvere, for at maksimere din synlighed og bundlinje.

Vi forstår vigtigheden af relevant kommunikation, som din målgruppe kan genkende og vi favner alt fra SEO til Google Ads, Facebook, Lead generering og CRO. Vores eksperter leverer målbare resultater og samspil med dig, opnår vi det fulde potentiale.

Sådan bygger vi din nye hjemmeside

Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, definerer vi formålet med jeres hjemmeside og finder ud af, hvad der er vigtigst for jeres kunder. Herefter tester og definerer vi, hvad der skal til, for at opfylde dine og kundernes behov.

I designprocessen udarbejder vi prototyper for større sammenhæng imellem design og funktionalitet. Her er fokus, at skabe sammenhæng imellem design, funktioner og indhold.

Derfor sætter vi os altid i dine kunders sko og bygger prototyper, med henblik på tilpasning og et bedre slutresultat.

Hvilket CMS bruger vi til hjemmesider?

Vi bruger som udgangspunkt WordPress som CMS, da vi har erfaret, at dette foretrækkes af langt de fleste. Efter ønske kan vi dog også levere hjemmesiden i et andet CMS, da vi samarbejder med mange forskellige leverandører.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Prisen for en ny hjemmeside afhænger 100% af, hvilke behov og krav du har til funktioner, design og indhold. Vi bestræber os altid på, at levere et godt og gennemarbejdet tilbud til en fornuftig pris.

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.