Partnere

Hos Citona ved vi, at vidensdeling og gode partnerskaber bidrager til gode og funktionelle løsninger, der kan flytte vores kunders virksomhed og skaber vækst.

Vi har derfor etableret et strategisk samarbejde med udvalgte brands, som vi integrerer i vores løsninger. Som kunde er du dermed sikret den højeste kvalitet.

Partnere

Google

Google Partner

Partner

Som Google Partner har vi opnået certificeret produktviden indenfor Google-produkter, hvilket er din garanti for, at du får en ydelse af af højeste kvalitet.

Google Partner

Dandomain

DanDomain Partner

Partner

Som DanDomain Partner forener vi Danmarks bedste webhosting med vores tilpassede løsninger indenfor digital marketing, udvikling og UX design.

DanDomain

Hotjar

DanDomain Partner

Partner

Som Hotjar Partner optimerer vi brugeroplevelser og konverteringer med avanceret adfærdsanalytik på tværs af alle digitale platforme.

Hotjar Partner

Mailchimp

DanDomain Partner

Partner

Som Mailchimp Partner forstærker vi e-mail marketing med målrettede kampagner for at øge engagement, leadgenerering og skabe øget salg.

Mailchimp Partner

E-mærket

DanDomain Partner

Partner

Som E-mærket Partner bakker vi op omkring sikker nethandel, samtidig med, at vi tilbyder deres medlemmer attraktive tilbud på vores digitale løsninger.

E-mærket partner

SmartWeb

SmartWeb Partner

Partner

Som SmartWeb Partner hjælper vi dig med, at udvikle din SmartWeb-løsning samt optimere og markedsføre dine produkter, så du opnår et øget salg.

SmartWeb