SEO

SEO optimering med over 10 års erfaring

SEO er et begreb for flere marketing discipliner og involverer on- og offsite optimering af dit website til søgemaskiner. Når vi har sikret at din hjemmeside eller webshop lever op til Googles guidelines, kommunikerer optimalt til søgemaskiner og samtidig appellerer til din målgruppe, forbedrer vi dine søgeords placeringer ved at bygge gode og relevante links igennem linkbuilding og effektive content marketing kampagner, hvilket sender dine søgeord og produkter til tops i søgeresultaterne.

Med mere trafik fra optimeret søgeordsplaceringer, vil du tiltrække flere potentielle kunder på dit website. Hos Citona har vi mere end 10 års erfaring fra markedsføring og søgemaskineoptimering, hvilket er din garanti for en ydelse af høj kvalitet! Vi ser os ikke kun som din SEO leverandør men også som din foretrukne sparringspartner, hvor vores eksperter både arbejder med og for dig, om det fælles mål, at sikre dig kontinuerlig synlighed og vækst fra Google og på nettet.

Søgemaskineoptimering med unikke fordele

Et samarbejde med os styrker ikke kun din markedsposition, du får også et vælg af unikke fordele med hjælp fra en certificeret SmartWeb og Google Partner i Århus:

  • Over 10 års erfaring med SEO optimering
  • Unikke SEO løsninger og strategier der virker
  • 100% skræddersyet rapportering og gennemsigtighed
  • Personlig rådgivning med en fast ekspert og specialist
  • Adgang til vores vidensdatabase om søgemaskineoptimering
  • 24/7 support og hjælp ved akutte situationer

Du kan herunder læse mere om de forskellige SEO løsninger som vi tilbyder indenfor strategisk søgemaskineoptimering. Dette involverer både optimering af din hjemmeside eller webshop, løbende hjælp til linkbuilding der er vigtig for at forbedre dine placeringer i Google samt rådgivning med en fast kontaktperson og specialist. Vil du vide mere om vores pakker, har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på SEO optimering, så udfyld formularen til højre, eller gå til vores kontaktside.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17

Kunderesultater med SEO optimering

Se flere resultater


SEO optimering

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

SEO

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Søgemaskineoptimering

700% flere kundeemner

Med en ny SEO-venlig hjemmeside, målrettet strategi og optimering af long-tail fraser.

6 fordele med søgemaskineoptimering ved Citona

Se flere fordele


R

360° SEO løsninger

Unikke SEO strategier med fokus på dine behov, kunder og vækstmål i søgemaskinerne.

R

100% målbare resultater

Søgemaskineoptimering hvor du kan følge med i udviklingen i Google, nøgletal og resultater.

R

Over 10 års erfaring

Hjælp fra SEO eksperter der kan assistere dig på alt indenfor SEO og søgeordsoptimering.

R

Google Partner

En certificeret Google Partner og et SEO bureau i Aarhus med specialister i søgeoptimering.

R

Kvalitetssikring

Vi optimerer dit website for større effektivitet i både Google og i forhold til konverteringer.

R

Rådgivning og support

Fast support og personlig rådgivning med en fast tilknyttet SEO konsulent og specialist.

SEO abonnement med månedlig optimering

Indhent tilbud


Local SEO

Er din målgruppe lokaliseret i en by eller et geografisk område, kan vi med Local SEO, sikre dig synlighed i Googles lokale søgeresultater.

Læs mere

Hele Danmark

Er din målgruppe lokaliseret i hele Danmark, kan vi gøre din virksomhed synlig på relevante søgeord med målrettet Google optimering.

Læs mere

International SEO

Er din målgruppe aktiv på flere lande og sprog, kan vi med international SEO hjælpe dig med synlighed i internationale søgemaskiner.

Læs mere

SEO tilbud på pakker med et nyt website

Indhent tilbud


Hjemmeside SEO

Få en ny hjemmeside hvor SEO er tænkt ind fra start. Vi koordinerer forløbet fra planlægning til udvikling og hjælper dig med den videre søgeordsoptimering. Kontakt os og få en uforpligtende dialog om en samlet webløsning idag.

Læs mere

Webshop SEO

Få en ny webshop der er SEO optimeret fra start. Vi hjælper dig fra planlægning til udvikling og den efterfølgende optimering af din synlighed igennem rådgivning og søgeordsoptimering. Ring og få en dialog om mulighederne for en samlet webløsning idag.

Læs mere

SEO løsninger og hjælp til markedsføring på Google

SEO ordbog


Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er en vigtig og essentiel grundsten i SEO optimering. Få hjælp til at finde de søgeord, potentielle kunder søger dig på.

Læs mere

SEO rådgivning

Vil du lære alt om SEO optimering? Med SEO rådgivning får du hjælp, til alle de spørgsmål og udfordringer som du måtte stå overfor.

Læs mere

Mobil SEO

Mobile enheder som smartphones, iPads og laptops, er blevet alle mands eje. Med mobil SEO får du synlighed på tværs af enheder.

Læs mere

Reputation management

De øverste søgeresultater har stor betydning for dit brands omdømme. Med Reputation management får du hjælp til at styre omtalen.

Læs mere

SEO support

Med en aftale om SEO support, er du kun et opkald væk fra en løsning. Få hjælp til akutte udfordringer eller vælg en fast support-aftale.

Læs mere

Linkbuilding

Links giver dig autoritet, som er vigtigt i forhold til søgemaskiner og din synlighed. Vi hjælper dig med din linkprofil via effektiv linkbuilding.

Læs mere

Indholdsoptimering

Vigtigt er indholdet på dine sider, og både i forhold til søgemaskiner og brugere. Vi optimerer dine tekster, billeder, metas, overskrifter m.v.

Læs mere

Video SEO

Video er et effektivt SEO værktøj, og kan bruges til at skabe engagement, branding, trafik og flere kunder, på din webshop eller hjemmeside.

Læs mere

Social SEO

Sociale medier som Google+, har direkte indflydelse på dine SEO resultater. Social SEO er derfor en vigtig brik i søgemaskineoptimering.

Læs mere

Newsjacking

Newsjacking handler om, at sikre dig medieomtale ved, at omdirigere momentum fra pressenyheder til din virksomheds fordel.

Læs mere

SEO analyse

Med en SEO analyse, bliver din hjemmeside systematisk analyseret, med henblik på, at identificere de områder der kan optimeres.

Læs mere

Linkanalyse

Få indsigt i din eller konkurrentens linkprofil, med en rapport der giver dig svar på, hvilke links du bør få og hvor du skal passe på.

Læs mere

Linkbait

Linkbait er spændende indhold, tilrettelagt og markedsført på en måde der naturligt vil tiltrække flere links, mere trafik og flere kunder.

Læs mere

SEO strategi

Med en SEO strategi bliver alle områder i din SEO optimering sat i perspektiv. Det skaber både overblik og sikrer et ensrettet forløb.

Læs mere

Få hjælp fra et professionelt SEO bureau

Indhent tilbud


Er du klar til flere kunder fra Google?

Søgemaskineoptimering er idag langt mere end blot søgeord og teknisk optimering. Søgemaskiner som Google er med årene blevet langt mere bevidst omkring brugeradfærd, og bliver for hver algoritmisk opdatering, fortsat bedre til at sammenkoble internettets mange informationer. SEO er med andre ord en omfangsrig disciplin der kræver indsigt i rigtig mange faktorer, der alle er afgørende for enten din succes eller fiasko i søgemaskinerne. Hos Citona får du et seriøst SEO bureau med fingeren på pulsen. Med os får du garanti for stor ekspertise, en højere kvalitet og unikke fordele. Vi hjælper dig med at kommunikere optimalt til såvel dine brugere som søgemaskinerne, hvilket er din vej til mere kvalificeret trafik og flere kunder. Kontakt os idag og hør mere om vores tilpassede løsninger.

Gratis SEO værktøjer


Test dine titler og metabeskrivelser i Google. Prøv vores gratis SEO værktøj, SERP Tester:

Hos Citona stiller vi flere brugbare værktøjer til rådighed for vores kunder, der løbende opdateres i forhold til Googles guidelines. Dette er blot én af fordelene ved at være kunde.