SEO bureau

Der er stor konkurrence i dit marked, hvorfor din virksomhed har brug for et erfarent SEO bureau. Med mere end 15 års erfaring og resultater, hjælper vi dig med at opnå de bedste resultater.

SEO bureau

Hvorfor vælge os som dit seo bureau?

Der er mange fordele ved at outsource din SEO til et kompetent bureau. Med os får du et af markedets førende og mest erfarne SEO-eksperter. Vores ekspertise bygger på mere end 15 års erfaring på tværs af store og små virksomheder. Vi ved derfor hvad der skal til for at skabe vedvarende resultater.

Flere af vores nuværende kunder har mere end fordoblet deres omsætning igennem organisk trafik. Andre kunder har vi hjulpet med, at udvide deres forretning til nye geografiske områder samt bedre udnyttelse af deres forretningspotentiale igennem nye produkter og vidensdeling.

Du får en projektleder der kender din forretning

Når du vælger vores SEO firma, så bliver du tilknyttet en dedikeret projektleder, som vil sikre, at din virksomhed altid er i udvikling og tænker i nye baner.

Projektlederen vil løbende komme med anbefalinger og have en holistisk tilgang til din forretning, som var han en engageret medarbejder i din virksomhed. Han vil lære din forretning at kende, dine preferencer når det kommer til kommunikation, rapportering med mere. På den måde sikrer vi det perfekte samspil imellem alle teams.

Du vil altid have en direkte linje til din projektleder, som du kan gå til hvis du har sprøgsmål eller ønsker at dele viden. Din projektleder vil altid være tilgængelig på tlf., e-mail og digitale platforme så som Microsoft Teams. For din projektleder vil du altid være en prioritering.

Følg udviklingen af din SEO igennem månedlige rapporter

Som et erfarent SEO bureau forstår vi vigtigheden af, at spore og mål din SEO-udvikling og resultater. Derfor giver vi dig indsigt i alt fra udviklingen af dine søgeordsplaceringer til værdien som de skaber på dit website.

Med de månedlige rapporter er det nemt for alle i din virksomhed, at se hvad du får ud af din investering. Du kan tilmed altid få en status på din SEO-udvikling igennem din dedikerede projektleder.

Vores SEO firma benytter altid brancheførende værktøjer til at måle vores kunders SEO-kampagne. Det betyder ikke bare valide data men også indsigt på et højere niveau, der kan afdække årsagen til trends og andre begivenheder.

En uovertruffen og transparent service med sporbare leverancer

Der er en grund til at vores kundefastholdelse er over 90%. Vi leverer en uovertruffen og transparent service, som samtidig giver vores kunder kontinuerlige og målbare resultater.

Dette har ikke bare bidraget til flotte kundeudtalelser men også mange overbevisende kundecases på vores website, hvor tallene taler for sig selv. Samtidig betyder vores arbejde på tværs af flere marketingdiscipliner, at vi kan levere resultater hurtigere og nemmere end gennemsnittet.

Dette er bare nogle af de største årsager til, at mange virksomheder vælger os som deres foretrukne SEO-bureau.

Hvad vores SEO bureau kan gøre for dig

Når det kommer til de marketingkanaler som producerer det højeste investeringsafkast, så er SEO helt i top. SEO er en langsigtet strategi som er bygget til at skabe langsigtet omsætning.

Modsat PPC, så betaler du heller ikke for at få brugere ind på dit website, hvilket bidrager til den høje ROI. Med det sagt kommer her flere fordele, som vores bureau kan hjælpe dig med at opnå igennem SEO.

Øget trafik til dit website

En af de mest efterspurgte fordele og målsætninger ved at starte op med SEO, er muligheden for at øge den organiske trafik til dit website. Mere trafik er efterspurgt fordi de fleste webstedsejere ved, at det det kan lede til flere konverteringer og mere salg.

I fællesskab vil vi identificere og udvælge de vigtigste søgeord i din branche, så du kan rangere på disse søgeord i søgemaskiner som Google. Og med den rette indsats, vises din side når nogen søger på disse søgeord, øverst i søgeresultaterne.

Når flere klikker sig igennem til dit website, så er det også et kvalitetssignal til Google, som kan hjælpe dig med at rangere bedre på lignende søgeord samt bolstre dine eksisterende søgeordsplaceringer.

Øget brandbevidsthed

Ved at øge din brandbevidsthed i søgemaskinerne, vil du sikre at din virksomhed er top-of-mind hos både tidligere og potentielle kunder. Øget brandbevidsthed kan blandt andet opnås ved, at din virksomhed konsekvent vises på branchespecifikke søgninger øverst i søgeresultaterne.

Branchespecifikke søgninger kan f.eks. vedrøre ofte stillede spørgsmål såvel som aktuelle emner og trends i din branche, som din virksomhed besvarer og kommer med løsningsforslag til. Samtidig kan brugerne der besøger dit website, lære mere om både dit brand samt tilbud.

Brandbevidsthed kan også øge din klikrate fra søgeresultaterne, resultere i værdifuld omtale på nettet samt stærke backlinks, der bidrager til bedre søgeordsplaceringer og de samlede SEO-resultater.

Målretter potentielle kunder

Igennem et tæt samarbejde med vores SEO bureau, vil du nå ud til de mest handlingsparate kunder. Uanset om du er en lokal, landsdækkende eller global virksomhed, så hjælper vi dig med at vælge den mest fordelagtige strategi.

Hvis du f.eks. er en lokalt firma i Aarhus, vil vi sammensætte en lokal strategi der målretter Aarhus og omegn, så sandsynligheden for at de kunder der finder dig også er interesseret i det du forhandler.

SEO kan kort sagt målrettes, så du får dine produkter foran det publikum, som er mest interesseret i det du tilbyder.

Flere kundeemner, opkald og omsætning

Når vi arbejder med SEO for vores kunder, så bidrager det altid til flere konverteringer. Konverteringer kan f.eks. være flere kundeemner, opkald til din virksomhed og tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Flere konverteringer betyder også, at din virksomhed trives i din branche. For at lykkedes med det, hjælper vores SEO firma derfor med, at målrette dit indhold, skabe en bedre brugeroplevelse på dine websider samt opsætte handlingsfremmende opfordringer, der får dine brugere til at handle.

Denne kombination resulterer i, at flere vælger at handle på dit website og kommer igen. I takt med flere konverteringer kommer ind, vil du opleve en generel stigning i din omsætning år efter år.

Kom foran dine konkurrenter

Konkurrencen i dit onlinemarked kan være stor men aldrig uoverkommelig. Hvis du prioriterer SEO højere end din konkurrent, så vil din virksomhed komme foran og blive vist som det foretrukne resultat i Google.

Vores SEO eksperter overvåger og reagerer løbende på ændringer i dit konkurrencelandskab. Dette sker allerede i opstarten, hvor vi evaluerer konkurrencen på dine søgeord. Derudover tilpasser vi løbende SEO-strategien i forhold til dine konkurrenters udvikling og tiltag. 

Vi benytter branchens bedste værktøjer til konkurrentovervågning og evaluerer dine konkurrenter ud fra mere end 30 forskellige parametre, herunder på alt fra indhold til søgeordsplaceringer, backlinks, brugeroplevelse og meget mere. Med os er det slut med at vende det blinde øje til dine konkurrenter.

Få indsigt i SEO processen

Få indsigt i hvordan det er at arbejde med vores SEO bureau samt de primære processer, der har hjulpet vores kunder med at nå deres mål.

Analyse

Den bedste SEO-strategi starter med research, hvorfor din projektleder vil starte med at opbygge en forståelse af din virksomhed, målgruppe, ønsker, konkurrenter og nuværende SEO-situation.

I denne fase kan du derfor forvente, at vores SEO bureau udfører:

 • Søgeordsanalyser
 • Konkurrentanalyser
 • Website analyser
 • Linkanalyser

Alle data som vi indsamler bliver inddraget i din SEO-strategi.

Content

Med udgangspunkt i både søgeordsanalysen og website analysen, vil vi definere, hvilket indhold der skal produceres, hvilket indhold der kræver en omskrivning og/eller kan sammenlægges for et bedre resultat.

Content

Eftersom vi har vores eget content team, der både består af dygtige skribenter og et redigeringsteam, så kan du trygt overlade content til os, som både vil kunne hjælpe med at producere indhold så som:

 • Kategori- og produkttekster
 • Blogindlæg
 • Supplerende artikler
 • FAQ-sider
 • Guides, PDF’er og infografikker

Vores content marketing team har erfaring med mange forskellige indholdstyper på tværs af brancher, hvilket du selvfølgelig kan drage fordel af.

Optimering

Samtidig med at indholdet forberedes, sikrer vi den tekniske optimering af dit website. Dette involverer blandt andet hastighedsoptimering, fjernelse af duplicate content, oprettelse af et XML sitemap med mere.

Teknisk optimering

Når indholdet er på plads fortsætter den indholdsmæssige optimering, hvor vi blandt andet forbedrer meta tags, bygger interne links, implementerer schema markup, optimerer URL’er og meget andet.

Vi kan både stå for den tekniske og indholdsmæssige optimering på dit website og vi samarbejder også gerne med din interne udvikler omkring løsningerne.

Linkbuilding

Off-page SEO er den sværeste men også vigtigste disciplin. Dette skal du dog ikke få stress over. Når du overlader din linkbuilding til vores erfarne linkbyggere og outreach team, så er processen i kompetente hænder.

Linkbuilding

Vi hjælper dig med at opbygge en naturlig og stærk linkprofil, som er afgørende for at opbygge din autoritet i søgemaskinerne. Her bruger vi et vælg af linkbuilding taktikker og strategier, heriblandt:

 • Content marketing
 • Gæsteblogging
 • Omtale på respekterede blogs og presse
 • Henvisninger fra nichesites
 • Newsjacking
 • Flere taktikker

Valg af taktikker afhænger af flere faktorer, herunder konkurrenceforholdene, hvilken branche du er i, hvordan din linkprofil ser ud i dag, hvilke backlink typer du har brug fra og andre parametre.

User Experience

Google har valgt at gøre brug af flere UX-signaler, til at vurdere brugeroplevelsen af en webside. I denne fase forbedrer vi dine websider til disse signaler, som har indvirkning på deres rangering.

User Experience (UX)

UX-signaler inkluderer bl.a.:

Det er derfor vigtigt, at vi tilrettelægger og optimerer dit website til disse signaler, hvilket vil bidrage til de samlede SEO-resultater.

SEO tilpasset din virksomhed

Uanset om du er en lokal forhandler, landsdækkende webshop eller producent der går på tværs af landegrænser, så har vi en tilpasset SEO-løsning der passer til lige netop dine behov, ønsker og økonomi.

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derefter sammensætter vores eksperter løsningen, som bygger på vores gennemtestede strategier og mere end 15 års erfaring.

Du er altid velkommen til at få et gratis oplæg på en løsning til din virksomhed, så du kan få en bedre idé om hvad den indebærer.

Vi er et SEO bureau der skaber værdi

Hvis vi har overbevist dig om, at SEO er den bedste strategi til at hjælpe din virksomhed med at vokse, så er det tid til at vælge dit SEO bureau.

Citona er et full-service marketingbureau i Aarhus. Vi leverer ikke bare SEO men også en lang række andre marketingydelser så som:

 • PPC annoncering
 • Email marketing
 • Social Media Marketing
 • Content marketing
 • Video marketing
 • Rapportering og dashboards
 • Webudvikling
 • Meget mere

Med en dedikeret projektleder vil du få det maksimale ud af din marketing og vi hjælper dig med, at tage vigtige forretningsbeslutninger som hjælper din virksomhed med at vokse.

Hvis du leder efter et SEO bureau der kan levere, så tag kontakt til os i dag for at høre mere om dine vækstmuligheder. Du kan også bede om at få tilsendt et gratis tilbud og oplæg på et samarbejde. Kontakt os på mail eller tlf. i dag.

FAQ

Få svar på de mest populære spørgsmål om Google optimering lige nu.

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO afhænger af flere parametre. Det beløb, du kan forvente er tilpasset omfanget af det arbejde, der er nødvendigt for at sikre dig succes. En SEO-ekspert kan vurdere omfanget med udgangspunkt i en indledende dialog.

Hvad er et SEO bureau?

Et SEO bureau har eksperter indenfor forskellige områder af søgemaskineoptimering. Disse eksperter leverer en række tjenester, der har til hensigt, at forbedre dit websites synlighed og opfylde din virksomheds forretningsmål.

Er SEO bedre end PPC?

SEO, PPC og andre marketingstrategier kan arbejde sammen om sikre din virksomhed synlighed og placere dit brand som en autoritet i din branche eller niche. SEO giver dog ofte et langt bedre afkast på din investering sammenlignet med PPC.

Hvor lang tid tager SEO?

Det tager i gennemsnit 4-6 måneder før en virksomheder begynder at se resultater og disse resultater vokser over tid. I nogle brancher går det hurtigere end andre, fordi konkurrencen er mindre og optimeringen dermed får større effekt.