TikTok annoncering: Alt du behøver at vide

TikTok er blevet ekstremt populært på kort tid. I denne guide vil du lære alt om TikTok annoncering for virksomheder, inklusive fordelene, annoncetyper, og hvordan du kommer igang med TikTok Ads. Du vil også få 7 nyttige tips til at opnå bedre resultater med din TikTok annoncering.

TikTok annoncering

TikTok er i dag en af de mest populære sociale medieplatforme i verden med over 1 milliard månedlige aktive brugere. Dette har gjort TikTok til en af ​​de mest attraktive platforme for virksomheder, der ønsker at annoncere deres produkter og tjenester.

I denne guide ser vi nærmere på på, hvad TikTok er, hvilke brugere du kan vise annoncer til, fordelene ved TikTok annoncering, annonceformater, hvordan du kommer igang med annoncering på TikTik, og så får du 7 bonus tips til at forbedre din kampagnes effektivitet.

Hvis du ønsker at blive klogere på hvordan TikTok kan indgå i netop din virksomhed og markedsføring, så er du også velkommen til at kontakte vores social media marketing-specialister, for en uforpligtende dialog. Vi har hjulpet både små og store virksomheder, kender mulighederne og har den fornødne viden og værktøjerne til at skabe mærkbare resultater.

Ring på tlf. 2785 0203 eller send os en mail for at høre mere.

Med det sagt er vi nu klar til at dykke ned i mulighederne med TikTok annoncering, hvor vi starter med at forklare, hvad TikTok er for en størrelse. Her er alt du behøver at vide.

Hvad er TikTok?

TikTok er en social videodelingstjeneste, der giver brugerne mulighed for at oprette korte videoclips med musik, effekter og tekst, og dele dem med deres følgere og på andre sociale medier.

TikTok-brugere kan også opdage og interagere med videoer fra andre brugere, der har samme interesser, oprette og deltage i hashtagudfordringer og se videoer, der er trendende på platformen.

@dermalogica

Dynamic Skin Retinol Serum is available at @ultabeauty 🛍️ #dermalogica #retinol #pores

♬ original sound – ChickenButt!

TikTok blev oprindeligt lanceret i 2016 under navnet Douyin i Kina, men blev siden lanceret internationalt under navnet TikTok. Siden da har TikTok vundet popularitet over hele verden, især blandt unge brugere.

TikToks vækst har været exceptionel. På bare fem år har mediet nu over 1 milliard aktive månedlige brugere. Dette tal vil kun stige og forventes at overstige antallet af aktive månedlige brugere på Instagram inden 2025.

1 millard aktive brugere på TikTok

Disse tal alene viser potentialet for Tik annoncering og de fleste topbrands er begyndt at markedsføre sig kraftigt på TikTok for at nå den yngre målgruppe. TikTok’s success kan tilskrives dets enkle brugergrænseflade, sjove videocontent og muligheden for at interagere med andre brugere.

Hvad er TikTok annoncering?

TikTok annoncering er reklamer der kan vises på udvalgte steder på platformen. De kan omfatte videoannoncer, stillbilledannoncer, shoppable annoncer og andre former for digitale reklamer.

TikTok annoncering giver din virksomhed mulighed for at nå ud til en stor og bred målgruppe på en af ​​verdens største sociale medieplatforme.

Annoncer på TikTok

TikToks annoncer er designet til at fange brugerens opmærksomhed og engagere dem med indholdet. De kan omfatte sjove og underholdende videoer, interaktive annoncer, shoppable annoncer, der giver brugere mulighed for at købe produkter direkte fra annoncen, og andre kreative formater.

TikTok Business Center

Som virksomhed kan du vælge at målrette dine TikTok annoncer til specifikke brugergrupper baseret på deres alder, geografi, interesser og andre faktorer. Som annoncør giver det dig mulighed for at nå ud til målgruppen med en høj grad af nøjagtighed og effektivitet.

Samtidig kan du bruge TikTok annoncer som en effektiv måde til at øge jeres brandkendskab, fremme jeres produkter og tjenester, og opbygge loyalitet i målgruppen.

Brugere du kan vise annoncer til på TikTok

TikTok annoncering giver virksomheder mulighed for at nå ud til en bred vifte af målgrupper, herunder både unge og ældre brugere. Du kan vælge at vise annoncer til en bestemt aldersgruppe, geografisk placering, interesser eller andre demografiske faktorer.

TikToks annonceplatform giver også mulighed for at målrette annoncer til brugere, der tidligere har engageret sig med virksomhedens indhold, såsom at have set eller kommenteret på et af deres videoer.

Herunder ses de forskellige muligheder for at målrette dine annoncer til en specifik brugergruppe:

 • Demografi: Målgruppen kan være baseret på alder, køn, placering og sprog.
 • Interesser: Du kan nå brugere baseret på deres interesser, såsom mode, skønhed, fitness, teknologi eller mad.
 • Adfærd: Du kan målrette annoncer til brugere, der har vist interesse for specifikke aktiviteter eller handlinger på TikTok, såsom at se videoer, dele videoer eller følge en bestemt konto.
 • Enheder: Du kan målrette annoncer til specifikke enhedstyper, herunder smartphones, tablets eller laptops.
 • Geografi: Du kan målrette annoncer til brugere i specifikke lande, regioner eller byer.

Med de avancerede målretningsmuligheder på TikTok kan du derfor nå ud til en nøjagtigt defineret målgruppe og opnå en høj grad af effektivitet med din annoncering. Din succes afhænger i høj grad af hvor godt du definerer og afgrænser målgruppen i din kampagne.

Fordele ved TikTok annoncering

Med TikTok Ads Manager kan virksomheder drage fordel af platformens mange annoncefunktioner og muligheder, for at målrette annoncer til en nøjagtigt defineret målgruppe.

TikTok Ads Manager

TikTok giver annoncører mulighed for, at oprette forbindelse til deres målgruppe på en sjov og engagerende måde, med annoncer der er i tråd med den unikke kultur og tone på TikTok. Dette kan fremme alt fra dit brand til produkter og tjenester på en måde, der føles naturlig og relevant for din målgruppe.

Her er nogle af de største fordele ved TikTok annoncering:

 • Bred målgruppe: TikTok har som tidligere nævnt over 1 milliard månedlige aktive brugere, hvilket giver virksomheder mulighed for at nå ud til en stor og diversificeret målgruppe.
 • Engagerede brugere: TikTok-brugere er kendt for at være meget engagerede i platformen, hvilket øger sandsynligheden for, at annoncer bliver set og interageret med.
 • Kreative annoncer: TikTok tillader virksomheder at være kreative med deres annoncer, da platformen støtter både video- og billedannoncer. Dette giver virksomhederne mulighed for at skille sig ud fra mængden og skabe annoncer, der appellerer til deres målgruppe på en mere menneskelig og relaterende måde.
 • Effektiv målretning: TikToks annonceplatform giver mulighed for at målrette annoncer til en bestemt målgruppe, såsom aldersgruppe, geografisk placering eller interesser. Dette øger sandsynligheden for, at annoncerne når ud til den rette målgruppe og dermed øger effektiviteten af ​​kampagnen.
 • Lavere klikpriser: Sammenlignet med andre sociale medieplatforme som Facebook og Instagram, er TikTok stadig et nyt og voksende annoncemarked, hvilket betyder, at din klikpris (CPC) fortsat er lav sammenlignet med andre platforme.

Alt i alt kan TikTok annoncering give virksomheder en kraftfuld platform til at nå deres målgruppe på en sjov, engagerende og effektiv måde, mens de får mest muligt ud af deres annoncebudget.

Annonceformater på TikTok

TikTok har en række forskellige annonceformater, der giver virksomheder mulighed for at oprette forbindelse til deres målgruppe på en måde, der passer bedst til deres brand og kampagne.

Annonceformater på TikTok

Herunder følger en mere detaljeret beskrivelse af de forskellige formater du kan bruge i din TikTok annoncering:

1. In-feed Ads

In-feed annoncer er det nyeste tilføjelse til TikToks annonceformater. De er designet til at være så lidt påtrængende som muligt og ser ud som om, de er en del af brugerens feed. Af denne grund kan de være mere engagerende for brugerne og betragtes ofte som mere troværdige.

@balmain

Balmain x @PUMA 🏀👟 Collection Drop Feb 18th @Kyle kuzma #SkylarDigginsSmith

♬ original sound – Balmain

Disse annoncer er indlejret i nyhedsfeedet på målgruppens ‘For You’ side. De personer, der ser disse annoncer, kan lide, kommentere og dele dem.

TikToks in-feed-annoncer kommer i to formater: karusel og enkelt billede. Karusel-annoncer giver dig mulighed for at vise op til tre billeder eller videoer, mens enkeltbilled-annoncer kun viser ét billede. Begge formater giver dig mulighed for at inkludere en opfordring til handling (CTA) knap, som kan føre brugerne til din hjemmeside eller app.

Ligesom andre videoer, der findes på For You-siden, kan In-Feed annoncer hurtigt scrolles forbi eller springes over. Din målgruppe vil kun give dig cirka 2-3 sekunder af deres opmærksomhed, før de går videre, så gør disse øjeblikke tælle!

In-feed er en af de TikTok-annonceformater, som er en fantastisk måde at nå brugere, der er aktivt engageret med appen. De genererer høje engagement-rater og er en effektiv måde at øge brandbevidstheden og øge downloads.

2. TopView Ads

Disse er 60-sekunders lange TikTok-annoncer, der vises for din målgruppe hver dag, og det er normalt den allerførste annonce, en bruger ser, når de logger ind.

@netflix

joe really committed to the professor bit this season, look at all this intertextuality #YOUnetflix #netflix

♬ original sound – Netflix – Netflix

Top-view annoncer på TikTok giver mærker mulighed for at skabe immersive, fuldskærm oplevelser. Med top-view annoncer kan mærker fortælle historier mere engagerende og opnå bedre resultater.

Top-view TikTok annoncer bruges bedst til at skabe en følelsesmæssig forbindelse med seeren og opfordre til handling. De kan bruges til at introducere et nyt produkt eller en ny service, promovere et salg eller et event eller bare øge opmærksomheden omkring dit brand.

Der er nogle ting at huske på, når du opretter en Top-view annonce:

 • Sørg for at bruge høj kvalitet optagelser og visuelle elementer
 • Skab en historie, der er engagerende og let at følge
 • Inkluder en stærk call-to-action

3. Branded Effects

For at øge potentiel kundeengagement tillader TikTok brands at oprette en annonce med deres personlige filtre, som kan vare op til 10 dage.

Branded effekter inkluderer brandets logo eller varemærke. De bruges ofte til at promovere et produkt eller en service og kan være meget effektive til at få seernes opmærksomhed.

TikTok-annonceformater har et par forskellige muligheder for branded effekter, herunder:

 • Statisk overlay: Et statisk overlay er en grafik, der vises over videoen, typisk i hjørnet. Det kan bruges til at promovere et brand eller produkt og kan linke til flere oplysninger.
 • Branded hashtags: inkluderer brandets navn eller logo. Det kan bruges til at promovere en kampagne eller et produkt og kan søges efter af seerne.
 • Branded stickers: Branded stickers er grafik, der kan tilføjes til videoer, ligesom hashtags. De kan bruges til at promovere et brand eller produkt og kan linke til flere oplysninger.

TikTok-annoncer er korte 15 til 60 sekunder lange videoannoncer, der vises mellem brugernes videoer. De kan springes over og bruges ofte til at promovere et brand eller produkt.

Nogle af de bedste TikTok-annonceeksempler er kreative og engagerende og fortæller en historie, der resonerer med seerne. Andre er sjove eller quirky og skiller sig ud fra resten af indholdet på TikTok.

Når du opretter en TikTok-annonce, er det vigtigt at tage højde for platformens unikke format og publikum. Annoncer, der er for lange eller salgsprægede, vil sandsynligvis blive sprunget over, og dem der er dårligt producerede eller kedelige vil hurtigt blive glemt.

I stedet skal du fokusere på at skabe en annonce, der er kreativ, underholdende og relevant for TikToks brugere. Hvis du kan gøre det, vil du have en meget bedre chance for at skabe en annonce, der resonerer med seerne og giver resultater.

4. Brand Takeovers

Branded Takeover-annoncer er en af ​​TikToks annonceformater, der fylder hele skærmen på appen. De er typisk af høj kvalitet og iøjnefaldende og kan bruges til at skabe et stærkt indtryk på seeren.

Disse annoncer er på 3-5 sekunder og fylder hele skærmen, som brugeren får, når de åbner TikTok. De kan være i form af et stillbillede eller en GIF.

Som med alle former for annoncering er det vigtigt at sikre, at branding og budskabet i en Branded Takeover-annonce er effektivt og konsistent med den overordnede marketingstrategi.

TikTok sørger for, at brugerne ikke ser mere end én Brand Takeover-annonce om dagen.

5. Hashtag Challenge

Hashtag Challenge TikTok-annoncer er en speciel type annonce, der vises som en promoveret video på appen. De er specielt designet til at blive delt som udfordringer blandt brugerne og omfatter typisk et opfordring til handling for at følge brandet eller produktkontoen.

@justmaiko

straight flexin’ #InMyAEJeans 🤩 @americaneagle #AEPartner #AEContest

♬ #InMyAEJeans – Tropkillaz

Når du klikker på hashtagget, bliver du taget til brandets landingsside, hvor du kan se deres produkter og få adgang til andre videoer med det samme hashtag.

Nogle bedste praksis for at skabe Hashtag Challenge TikTok-annoncer inkluderer:

 • At holde videoen kort og sød, ikke mere end 15 sekunder
 • At skabe en fængende, mindeværdig slogan eller frase, der vil være let at huske og dele
 • At inkludere et stærkt visuelt element, der vil fange opmærksomheden

Branded Hashtag Challenge-annoncer kan være dyre. De koster næsten $150.000 om dagen. Men denne tunge afgift vil sikre, at dit brand får maksimal eksponering.

6. Spark Ads

Spark Ads er en ny slags reklamer på TikTok, der giver mærker mulighed for at skabe videoer, der automatisk afspilles i brugernes feeds.

Disse er organiske TikTok-opslag, der kan bruges til at annoncere et bestemt produkt. Disse reklamer er meget effektive og genererer normalt over 142% højere engagement end almindelige annoncer i feeds.

For at oprette en Spark-annonce skal du levere en kort videoklip (15 sekunder eller mindre), samt noget tekst og et opfordring til handling. Du kan også tilføje et link til din hjemmeside eller en anden destination.

Mens Spark-annoncer stadig er i beta, tilbyder de en spændende ny måde for mærker at engagere sig med brugere på TikTok.

7. Carousel Ads

TikTok Carousel-annoncer er en type videoannonce, der giver dig mulighed for at vise flere videoer eller billeder i en enkelt annonce. Dette kan være en fantastisk teknik til at vise dine nyeste produktudgivelser eller til at promovere en konkurrence eller en gave.

I Carousel-annoncer kan brandet uploade 10 unikke billeder og tilføje 10 unikke billedtekster til hvert enkelt billede. Disse annoncer vises på TikTok-brugernes “Nyhedsfeed”.

For at oprette en TikTok Carousel-annonce skal du først oprette en ny kampagne og vælge “Video” som mål. Når du har oprettet din kampagne, kan du oprette din annonce ved at uploade flere videoer eller billeder.

Når du opretter din annonce, skal du sørge for, at hver video eller hvert billede er af høj kvalitet og visuelt appellerende. Du vil også gerne sikre dig, at hver video eller hvert billede har en klar CTA (call to action).

Når folk ser din TikTok Carousel-annonce, kan de swipe gennem de forskellige videoer eller billeder. Dette gør det nemt for dem at se eller gennemse dit indhold.

Nu hvor du kender til de forskellige typer TikTok-annoncer, lad os finde ud af, hvorfor TikTok-annoncer er et af de bedste værktøjer til at få en stor del af din markedsføringsbudget..

Sådan kommer du igang med TikTok annoncering

At komme igang med TikTok annoncering kan virke overvældende i begyndelsen, men processen er relativt enkel og kan opnås ved få enkle trin. Afhængigt af kompleksiteten af ​​kampagnen, du planlægger at køre, kan den nødvendige indsats og tid variere.

TikTok tilbyder desuden detaljerede vejledninger og ressourcer til at hjælpe dig i gang og optimere dine kampagner, hvilket gør processen mere håndterbar. Herunder finder du en grundlæggende vejledning til at komme igang med din kampagne:

Trin 1: Opret en TikTok Business-konto

For at komme igang med TikTok annoncering, skal du først oprette en TikTok for Business-konto. Du kan gøre dette ved at besøge TikToks hjemmeside og klikke på ‘Sign up’ øverst til højre.

TikTok Business konto

Når kontoen er oprettet skal du beslutte, hvilket land eller hvilken region faktureringen skal ske i samt vælge, om kontoen er til brug for en virksomhed eller enkeltpersoner. Endelig skal du klikke på ‘Næste’.

Derefter bliver du bedt om at give nogle grundlæggende oplysninger, som din e-mailadresse og mobilnummer. Når du har indtastet din e-mailadresse, sender de en bekræftelseskode til din e-mail.

Hvis du foretrækker at tilmelde dig med dit telefonnummer, vil du i stedet modtage bekræftelseskoden til din telefon.

Når bekræftelsen er gennemført, skal du acceptere deres vilkår og betingelser og klikke på ‘Sign Up’.

Trin 2: Opret din TikTok-Pixel

TikTok-pixel er en kode, som du skal installere på din hjemmeside eller i din app. Det sporer begivenheder (events), der sker på din platform. Det kan være brugere der besøger din kontaktside, udfylder en formular, installerer din app eller noget helt fjerde.

TikTok Pixel

Du kan både vælge at spore handlinger (events) der sker i din app eller hjemmeside.

Med alle disse data kan du analysere, hvilke annoncer der fører til flere salg, og hvilke annoncer der ikke giver de ønskede resultater. Pixels kan vise sig at være et virkelig nyttigt værktøj til at spore afkastet på din investering og hjælper dig med at opbygge brugerdefinerede målgrupper eller lignende målgrupper.

En anden vigtig funktion af Pixels er, at det giver dig mulighed for at målrette besøgende på din hjemmeside med engagerende, personaliserede annoncer, som passer bedre til deres præferencer.

Du har med andre ord brug for at installere en Pixel for at køre TikTok Ads Manager. Vælg ‘Standardtilstand’ eller ‘Udviklertilstand’ efter at have valgt den relevante indstilling fra dropdown-menuen.

Før du implementerer din Pixel, skal du dobbelttjekke dine cookie-samtykkeindstillinger. Gem derefter eller kopier Pixel-koden og tilføj den til din hjemmesides header. Du kan også vælge at installere din Pixel-kode via tredjepart software, f.eks. Google Tag Manager.

I takt med at der kommer mere data ind i din kampagne, vil du lære hvad der virker/ikke virker og kan foretage nødvendige justeringer for at forbedre effektiviteten i din kampagne.

Trin 3: Opret din første TikTok kampagne

For at oprette en TikTok-kampagne skal du klikke på fanen ‘Kampagner’ og vælge knappen ‘Opret’. Dette giver dig mulighed for at vælge dit mål med kampagnen. F.eks. at skabe kendskab til dit brand, trafik, interaktioner, leads, konverteringer eller app-installationer.

Annonceringsmål i TikTik Ads

Navngiv derefter din kampagne og angiv et minimumsbudget på kampagneniveau. Du kan også benytte dig af et livstidsbudget for at have mere kontrol over dit forbrug. Vi anbefaler dog et dagligt budget, så du gradvist og metodisk kan opbygge din målgruppe i systemet.

Trin 4: Definer din målgruppe

adgroup-tiktok-ads

I forbindelse med oprettelsen af din første annoncegruppe, vil du også få mulighed for at definere din målgruppe, hvilket er kritisk for, at du får dine annoncer ud til det rette publikum:

Targeting i TikTok Ads

I målretningen skal du overveje, hvem du gerne vil nå ud til. Du kan både målrette brugere efter placering, køn, aldersgruppe, sprog og mere. Derudover kan du tilføje brugere med fælles interesser og inkludere dem, der har interageret med dit indhold før.

Trin 5: Opret din TikTok annonce(r)

Annonce i TikTok Ads

Efter du har oprettet din annoncegruppe, kan du begynde at tilpasse din første annonce. Du har valget mellem at uploade en video eller en billedfil som dit annoncemateriale på TikTok.

Trin 6: Overvågning og skalering

Efter du har lavet annoncen, kan du vælge kun at afspille den på TikTok-appen eller distribuere den til andre apps som Pangle, Facebook og BuzzVideo, der er en del af TikTok-netværket.

Ved at distribuere dine annoncer til flere apps udvider du naturligvis synligheden for dit brand og øger potentiel kundee engagement.

Dashboard i TikTok Ads

Når din TikTok annoncering er sat igang er det ligeledes vigtigt, at du overvåger udviklingen. Først her finder du ud af om kampagnen bidrager til dine overordnede mål. Hvis ikke dette er tilfældet, så vil der være ting du skal justere i din kampagne, for at forbedre effektiveteten.

Bonus: 7 tips til at få succes med TikTok Ads

Hvis du vil have succes på TikTok som annoncemedie, så er det vigtigt at du skaber en effektiv TikTok-kampagne, der resonerer med din målgruppe, skaber engagement, konverteringer og i sidste ende ende værdi for din virksomhed.

Her er 7 tips, der kan hjælpe dig med at få succes med TikTok annoncering:

1. Forstå din målgruppe

Det første skridt i at få succes med TikTok Ads er at forstå din målgruppe. TikTok er populært blandt en yngre generation, og det kan have en betydning for, hvordan du designer dine annoncer. Brugere på TikTok foretrækker indhold, der er autentisk og underholdende. Det er derfor vigtigt at skabe annoncer, der passer til brugerne og deres behov.

2. Skab engagerende indhold

For at få succes med TikTok Ads er det vigtigt at skabe indhold, der er engagerende og underholdende. Brugere på TikTok forventer at blive underholdt, og hvis dine annoncer ikke er interessante, vil de blive overset. Det er også vigtigt at huske på, at TikTok-brugere er vant til at se korte videoer, så dine annoncer skal være korte og præcise.

3. Test forskellige annoncetformater

TikTok Ads giver mulighed for forskellige annoncetformater, herunder in-feed-annoncer, brand takeovers, og hashtag udfordringer. For at få succes med TikTok Ads er det vigtigt at teste forskellige formater og se, hvilke der fungerer bedst for din virksomhed.

4. Brug relevante hashtags

Hashtags er vigtige på TikTok, da de hjælper med at øge synligheden af dine videoer. Det er derfor vigtigt at bruge relevante hashtags i dine annoncer. Undersøg, hvilke hashtags der er populære inden for din niche, og brug dem i dine annoncer.

5. Brug musik og lydeffekter

Musik og lydeffekter er en vigtig del af TikTok, og det kan også være en effektiv måde at skabe opmærksomhed på dine annoncer. Brug musik og lydeffekter, der passer til din annonce og din målgruppe.

6. Optimer dine landingssider

Når brugerne klikker på dine annoncer, vil de blive ledt til en landingsside. Det er vigtigt at optimere dine landingssider for at sikre, at brugerne bliver på din side og udfører den ønskede handling. Sørg for, at dine landingssider er relevante og letforståelige, og at de er optimeret til mobil.

7. Overvåg og juster din annoncekampagne

Endelig er det vigtigt at overvåge og justere din annoncekampagne løbende. Brug data til at se, hvordan dine annoncer klarer sig, og juster din strategi, hvis det er nødvendigt. Ved at overvåge dine annoncekampagner, kan du opdage eventuelle problemer og rette dem, inden de påvirker dine resultater. Du kan også bruge data til at identificere, hvilke annoncer der fungerer bedst, og tilpasse din strategi for at optimere dine resultater.

En anden vigtig faktor at overveje, når du arbejder med TikTok Ads, er din budgettering. TikTok Ads er stadig en relativt ny platform, så omkostningerne kan variere afhængigt af mange faktorer, herunder målgruppen, annoncetypen og konkurrencen på markedet. Det er vigtigt at have en klar forståelse af dit budget og justere dine annonceomkostninger og bud efter behov for at sikre, at du får det bedste resultat for pengene.

Endelig kan det være en god idé at få hjælp fra eksperter, når du arbejder med TikTok Ads. TikTok Ads kan være en kompleks platform, og der er mange faktorer at overveje, når man forsøger at opnå de bedste resultater. Hos Citona har vi hjulpet flere kunder med at komme igang på TikTok og optimere deres resultater over tid. Vi står også klar til at hjælpe din virksomhed, hvis du ønsker bedre resultater i din annoncering.

I alt kan TikTok Ads være en effektiv måde at nå ud til en yngre målgruppe på. Ved at følge disse syv tips og eksperimentere med forskellige strategier og taktikker, kan du opnå bedre resultater og maksimere dit afkast på investeringen.

Afsluttende bemærkninger

TikTok annoncering er en effektiv måde for virksomheder at nå ud til deres målgruppe og øge deres brandbevidsthed. TikToks annonceplatform giver mulighed for at målrette annoncer til en bestemt målgruppe og tilbyder en række annoncetformater, herunder In-Feed annoncer, Brand Takeovers, Hashtag Challenges og Branded Lenses.

For at komme igang med TikTok annoncering skal du oprette en TikTok-konto for din virksomhed, gå til TikToks annonceplatform, oprette en annoncekampagne med dine ønskede målgruppe- og budgetindstillinger, oprette dine annoncer og overvåge og justere din annoncekampagne efter behov.

Ved at følge de mange tips i denne guide, vil du opnå større synlighed, engagement og få bedre resultater fra din TikTok annoncering. Du kan vælge at gøre det hele selv eller du kan vælge at få hjælp til alt fra den tekniske opsætning til den løbende optimering af din kampagne.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at skabe større værdi med TikTok annoncering, så kontakt gerne vores specialister og start din rejse mod bedre resultater i dag!

Flere emner

Facebook annoncering

Facebook annoncering

Instagram annoncering

Instagram annoncering

LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering