Adwords

Google Ads med over 15 års erfaring

Google Ads eller Adwords er annoncer på Googles største annonceringsplatform og falder under kategorien Pay Per Click (PPC). Med Google Ads kan du hurtigt opnå synlighed i Googles sponsorerede søgeresultater. Her betaler du kun for den trafik du modtager, når nogen klikker på dine annoncer.

Med den helt rette strategi og kontinuerlig optimering af dine kampagner, kan du forbedre dit investeringsafkast (ROI) og gøre annoncering i Google til en uundværlig kanal. Har du begrænset indsigt i de mange faktorer og analytiske aspekter som Google Ads består af, kan det være en rigtig god idé, at outsource din optimering til et eksternt bureau.

Ved at vælge os, får du ikke kun en certificeret Google Partner med over 15 års erfaring. Du får også professionel hjælp med alt fra opsætning til optimering og tæt rådgivning med eksperter, der ved hvad de taler om. Har du et eller flere spørgsmål? Udfyld formularen til højre og få et opkald fra en konsulent.

Har du brug for hjælp til Adwords?

Et samarbejde med os styrker ikke kun din markedsposition i Googles sponsorerede søgeresultater. Du får også særlige fordele, med hjælp fra en certificeret Google Adwords Partner i Århus:

  • Over 15 års erfaring med Google Ads administration
  • Opsætning og optimering af et certificeret Adwords-bureau
  • Øget salg via konverteringsoptimering af dine landingssider
  • 100% dedikeret rådgivning med en fast specialist og ekspert
  • Månedlig rapportering og nøgletal via Google Analytics
  • Daglig support og hjælp 24/7 ved akutte situationer

Du kan herunder læse mere om de forskellige løsninger som vi tilbyder. Hos os kan du få hjælp til at få succes med din annoncering. Dette involverer alt fra opsætning til optimering af dine kampagner. Du er også velkommen til at få en gratis og uforpligtende gennemgang af din eksisterende konto. Hvis du har et spørgsmål eller ønsker et tilbud på Google Ads, så udfyld formularen til højre, eller besøg vores kontaktside.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17

Ydelser


Kunderesultater med Google Ads

Se flere resultater


Øget kliks i Adwords kampagne

10x højere klik-rate

Med bedre annoncer igennem intensiv split-testing og brugen af CTAs i Google Ads annoncer.

Lavere CPC i Google Ads konto

40% billigere kliks

Med gode annoncer på søgeord til en lavere klik-pris igennem et bedre kvalitetsresultat.

Øget konvertering i Adwords

300% flere kundeemner

Med en ny søgemaskinevenlig hjemmeside, målrettet strategi og Adwords kampagner.

6 fordele ved Google Ads hos Citona

Se flere fordele


R

Resultatsorienteret

Google Ads strategier med fokus på at opfylde jeres KPI’er og målet om en højere ROI.

R

Rapportering

Rapportering hvor du kan følge med i udviklingen indenfor trafik, engagement og salg.

R

Over 15 års erfaring

Erfarne eksperter der idag administraterer store danske og internationale kampagner.

R

Google Partner

Vores bureau i Aarhus er Google Partner med flere certificerede specialister.

R

Kvalitetssikring

Vi optimerer dit website for større effektivitet i Google Ads og i forhold til konverteringer.

R

Rådgivning og support

Support og dedikeret rådgivning med en fast tilknyttet konsulent og specialist.

Vi klarer alt fra analyse til opsætning og optimering

Indhent tilbud


Adwords optimering

Med månedlig optimering af din Adwords konto hjælper vi dig med alt fra opsætning til konverteringssporing og løbende vedligeholdelse.

Læs mere

Google Shopping

Driver du en webshop kan du med Google Shopping, annoncere for dine produkter med langt mere visuelle Shopping-annoncer.

Læs mere

Adwords analyse

Få en professionel gennemgang af din eksisterende Google Adwords konto. Vi giver dig herefter anbefalinger til kampagne-forbedringer.

Læs mere

Google Remarketing

Google Remarketing er et ideelt værktøj til at konvertere tidligere besøgende fra dit website til betalende kunder med målrettede annoncer.

Læs mere

Vi udvikler også websites der konverterer

Indhent tilbud


Ny hjemmeside

Få en ny hjemmeside hvor PPC og Adwords er tænkt ind fra start. Vi koordinerer forløbet fra planlægning til udvikling og hjælper dig med såvel opsætning som optimering af din annoncering. Kontakt os og få en uforpligtende dialog.

Læs mere

Ny webshop

Få en ny webshop der er PPC optimeret fra start. Vi klarer alt fra planlægning til udvikling og den efterfølgende optimering af din synlighed igennem rådgivning og søgeordsoptimering. Ring og få en dialog om mulighederne for en samlet totalløsning idag.

Læs mere

Få hjælp fra et professionelt Google Ads bureau

Indhent tilbud


Er du klar til flere salg med Google Ads?

Google Ads opdateres hver måned af Google, nye funktioner kommer løbende til imens andre forsvinder. Google Ads kræver derfor at man løbende følger med i udviklingen, og kontinuerligt arbejder på at bevare eller forbedre kvaliteten af kampagnekvaliteten. Det er et tidskrævende job og det er langt fra alle virksomheder der har den fornødne viden eller kendskabet til at udføre den rette optimering. Outsourcing er ofte en rigtig fornuftig løsning. Hos Citona får du et seriøst Google Ads-bureau med fingeren på pulsen. Vi garanterer at din annoncering bliver varetaget af kompetente eksperter, der vægter kvalitet fremfor kvantitet. Igennem flere års intensiv erfaring og know-how, hjælper vi dig med både opsætning, administration og løbende vedligeholdelse af din kampagne. Vi hjælper dig altså både til mere kvalificeret trafik og et bedre investeringsafkast. Kontakt os idag og hør mere om vores tilpassede løsninger.