Konverteringsoptimering

Få flere salg igennem med konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering eller Conversion Rate Optimization (CRO), er et begreb for den indsats der ligger i at forbedre en hjemmeside eller landingssides brugervenlighed og deraf få flere/en større procentdel af dine besøgere til at opfylde et bestemt mål, handling eller Call To Action (CTA). Et mål kan f.eks være køb af et produkt, mindre frafald i en købsflow, mere brugerinteraktion m.m.

Konverteringsoptimering får flere af dine brugere til at handle

Forestil dig du har en produktside som får relativ meget trafik men ingen af brugerne ender med at købe produktet. Måske mangler produktsiden det sidste ingrediens for at overbevise brugeren om at han skal købe det eller måske er det ikke tydeligt hvordan brugeren skal komme videre til købsflowet. Der kan være mange spørgsmål som du gerne vil have besvaret og her vil du kunne bruge konverteringsoptimering eller Conversion Rate Optimization (CRO) som en effektiv måde til at øge dine konverteringsrater.

Konverteringsoptimering består af én eller flere processer der typisk løber over en bestemt periode. I denne periode gælder det om at blive klogere på hvad der virker og mindst ligeså vigtigt, hvad der ikke virker. Måden at finde ud af det på afhænger helt og holdent af den enkelte problemstilling men typisk benyttes der en række værktøjer til skabe et bedre grundlag for en endelig beslutning om hvad der skal optimeres. Det kan både være små og store elementer der skal modificeres, fjernes eller tilføjes og det er den bedste kombination der bidrager til en bedre konverteringsrate.

Hos Citona kan vi hjælpe dig med at finde den bedste kombination igennem konverteringsoptimering og effektiv webananlyse. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Kunderesultater

Se flere resultater


Konverteringsoptimering

4x højere konverteringsrate

Med en ny SEM-venlig hjemmeside, målrettet strategi og Google søgekampagner.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17