Google Analytics

Få hjælp til opsætning af Google Analytics

Google Analytics er et af mange analyseværktøjer der kan bruges til at forstå brugernes adfærd på din hjemmeside. Du kan f.eks. finde ud af hvilke trafikkilder der bidrager til den største omsætning, hvilke søgeord der leverer mest trafik eller noget helt andet. Adfærd på nettet er gennemsigtigt og der er næsten ingen grænser for hvad du kan få svar på med den rette viden og opsætning.

Google Analytics giver indsigt og viden om dine brugers adfærd

Med det rette datagrundlag i Google Analytics kan du få den fornøden viden til at foretage konverteringsoptimering af din hjemmeside, sikre at du bruger dit annoncebudget optimalt ved ikke at spilde dem på værdiløse trafikkilder og generelt set for en langt bedre forståelse for dine brugers købsadfærd i kombination med en effektiv søgeordsanalyse der giver indsigt om deres søgeadfærd.

Den optimale opsætning af Google Analytics afhænger af din forretningsstrategi, mål og ønsker. På baggrund af den tekniske opsætning kan der opsættes løbende rapporter og såkaldte dashboards for at følge udviklingen og spotte eventuelle trends som du kan målrette med din markedsføring.

Hos Citona kan vi hjælpe dig med at alt indenfor opsætning, rapportering og webanalyse med Google Analytics. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Kunderesultater

Se flere resultater


Google Analytics

4x højere konverteringsrate

Med en ny SEM-venlig hjemmeside, målrettet strategi og Google søgekampagner.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17