Call Tracking

Optimer din konverteringsevne med Call Tracking

En af måderne hvorpå dine potentielle kunder kan komme i kontakt med dig på er via tlf. Ved du f.eks. hvor mange opkald du idag får igennem dine SEO og Adwords-aktiviteter? Hvis ikke, så går du allerede glip af værdifuld indsigt i både dit investeringsafkast og om dine brugers adfærd, som du ellers ville kunne bruge til at optimere din konverteringsevne. Med vores Call Tracking løsning, slipper du for at optimere i blinde og du får indsigt i brugeradfærd på et helt nyt plan. Du kan også få viden om, hvilke af dine markedsføringskanaler der skaber størst værdi, så du kan fokusere dit budget på det der for alvor løfter din bundlinie.

Vi integrerer Call Tracking med dit Analytics

Med Call Tracking får du hurtig og præcis data, der integreres direkte i dit Analytics. På den måde kan vi også spore alle opkald tilbage til kilden, f.eks. din Adwords kampagne. Vi hjælper dig endvidere med opsætning af rapporter, således du får de vigtigste konverteringsdata i forhold til netop din forretning. Er din målgruppe i flere lande? Vi tilbyder ikke kun løsningen i Danmark men også i et stort antal andre lande. Ring gerne for at høre mere om mulighederen for flere lande. I bund og grund får du med Call Tracking:

  • Integration med Google Analytics eller Site Catalyst
  • Information om indgående opkald
  • Viden om hvilke trafikkilder der genererede opkald
  • Større indsigt i brugeradfærd

Vil du høre mere om en Call Tracking løsning?

Vil du høre mere om hvordan vi kan spore dine opkald, eller have et tilbud på en konkret løsning? Lige nu kan vi også tilbyde dig en gratis prøveperiode, så du kan få en fornemmelse for, hvor uundværligt Call Tracking er i din markedsføring. Udfyld formularen til højre eller ring idag for mere information herom.

Kunderesultater

Se flere resultater


Call Tracking

4x højere konverteringsrate

Med en ny SEM-venlig hjemmeside, målrettet strategi og Google søgekampagner.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17