Søgeordsanalyse

Find de vigtigste søgeord med vores søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse er ét af de helt grundlæggende elementer i arbejdet med SEO. Det er her du kan finde ud af hvilke søgeord din hjemmeside bliver fundet på og endnu vigtigere, hvilke søgeord du bør få trafik fra. En anden vigtig ting du kan få svar på er om de søgeord du målretter på din hjemmesiden også er søgeord som din målgruppe rent faktisk anvender i søgemaskinerne.

En søgeordsanalyse er vigtig for at forstå dine søgebrugers adfærd

En søgeordsanalyse er vigtig for at forstå hvordan dine brugere agerer i søgemaskinerne. Hvor mange af dine brugere benytter f.eks. flereords-søgninger, ental eller flertal og hvor stor er volumen på disse søgeord?
Jo mere du ved om dine brugers søgevaner og søgetrends, jo bedre kan du målrette dit indhold og du øger chancen for at opdage gyldne søgeord der leverer en god volume med relativ lav konkurrence.

For at udarbejde en god søgeordsanalyse er det essentielt at du har indsigt og adgang til de rette værktøjer. Udover at finde nye og relevante søgeord bør du også analysere hvilke søgeord der rent faktisk konverterer godt da trafik i sig selv aldrig bør være dit eneste mål.

Når du har fået din søgeordsanalyse på plads kan du gå igang med at optimere din hjemmeside. Dette kan f.eks. gøres med indholdsoptimering der er en meget vigtig og grundlæggende del af SEO.

Hos Citona kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige søgeord med en effektiv og grundig søgeordsanalyse. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


Søgeordsanalyse

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få en teknisk og professionel søgeordsanalyse

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17