SEO analyse

Optimer dit website med en SEO analyse, unik rapport og handlingsplan til forbedringer

Formålet med en SEO analyse er at finde og dokumentere de områder på din hjemmeside som du efter best-practice bør ændre for at opnå større synlighed i søgemaskinerne. Dette kan f.eks. være tekster der forårsager duplicate content, fejl i den interne linkstruktur, titler og overskrifter der ikke er optimeret korrekt, ting du bør gøre for at forbedre hjemmesidens webarkitektur og meget mere. Med vores SEO rapport i hånden bliver du med andre ord, rustet til at tage kampen op i søgemaskinerne, så du kan indtage toppen.

En SEO analyse der både gør din hjemmeside bruger- og søgemaskinevenlig

Vi kan stærkt anbefale alle at få taget pulsen på deres hjemmeside med vores populære SEO analyse. Rapporten tager udgangspunkt i din hjemmesides nuværende situation og går i dybden med alle tekniske områder der spiller ind i forhold til SEO. Altsammen uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen som vi selvfølgelig tænker med ind i alle vores analyser og vurderinger.

Resultatet er en unik rapport, udarbejdet af vore SEO eksperter og leveret direkte til din e-mail. Med rapporten, får du de gyldne svar på, hvad der skal ændres, for at øge din hjemmesides chancer og synlighed i søgemaskinerne. Udover en prioritet handlingsplan, som du finder til sidst i rapporten, får du også en lang række gode referencer til andre kilder på nettet, SEO tips og tilmed gode råd fra vore SEO eksperter. Dette gør at rapporten også kan bruges som et fremtidigt opslag med løsningsforslag på stort set alle tænkelige problemstillinger indenfor både simpel og avanceret SEO optimering.

En gennemført SEO rapport der matcher dine behov

Kontakt os og få et tilbud på en SEO analyse, rapport og handlingsplan der matcher dine behov perfekt.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


SEO analyse

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få en teknisk SEO analyse af din hjemmeside eller webshop

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17