National SEO

Få flere besøg fra Danmark med national SEO

Er din målgruppe hele Danmark, og ikke et bestemt lokalområde, kan du med dansk SEO få synlighed i hele landet. Når du målretter et større geografisk område, vil der oftest også være mere konkurrence om kunderne. Netop derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige SEO strategi, hvis du vil have succes i de landsdækkende søgeresultater. At vælge den rigtige strategi kræver først og fremmest en god forståelse af dine søgebrugere, så du ikke optimerer i blinde, eller på de helt forkerte søgeord. Med den rette viden om dine kunders adfærd og købscyklus, udvælges de rigtige søgeord, der til syvende og sidst, sikrer dig både kvalificeret trafik og flere henvendelser fra opnåede topplaceringer.

Derudover er det vigtigt at forstå, at søgemaskinerne prioriterer de resultater der leverer den højeste relevans, og er mest autoritære i et givent marked. Det er derfor vigtigt at være realistisk omkring forventninger og målsætning. Sagt på en anden måde, dit hjemmeside er nød til at levere indhold i god kvalitet. Og det er vigtigt at der bliver arbejdet løbende med SEO og især linkbuilding, for at opbygge autoritet i Google. Er dit website helt nyt, er det derfor ofte bedre at målrette flere long-tail søgeord i starten, der samtidig er langt mere konverteringsdygtige. I takt med at din autoritet vokser, tilpasses strategien til også at inkludere mere volume- og konkurrencetunge søgeord.

Vælg en professionel leverandør af dansk SEO

Hos Citona hjælper vi både små og store virksomheder med at skabe synlighed i Danmark. Vi har hjulpet helt nystartede med at opbygge deres autoritet og synlighed på konverteringsdygtige søgeord. Og vi har hjulpet store internationale virksomheder med at styrke deres eksisterende markedsposition og brand-awareness, på nogle af markedets mest konkurrenceprægede søgeord. Der er derfor ikke en opgave som er for lille eller for stor. Vælger du os får du ikke kun en service af høj kvalitet, hvor resultaterne taler for sig selv. Du får også en tæt sparringspartner, hvor gennemsigtighed og løbende sparring er af høj prioritet.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med SEO i Danmark, så kontakt os idag ved at udfylde formularen til højre. Eller ring direkte og få en uforpligtende dialog med én af vores danske SEO specialister.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


Dansk SEO

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få hjælp med SEO Danmark

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17