Lokal SEO

Få flere besøg fra lokalområdet med Lokal SEO

Virksomheder af alle størrelser kan drage fordel af søgemaskineoptimering. Local SEO eller på dansk Lokal SEO, er et begreb du bør kigge nærmere på hvis din forretning har en fysisk lokation og henvender dig helt eller delvist til kunder i et geografisk begrænset område. Målet med Lokal SEO er at blive synlig i de lokale søgeresultater og det er muligt selv i et meget konkurrencepræget marked hvilket gør lokaliseret SEO ekstra interessant.

Lokal SEO gør at du bliver fundet i dit lokalområde

Lokal SEO henvender sig til alle virksomheder der har en interesse i at sælge produkter eller ydelser til kunder i et lokalområde. Sagt på en anden måde, du bør anvende Lokal SEO så snart du har en fysisk adresse hvor du servicerer kunder.

Der er store ligheder imellem almindelig indholdsoptimering og indholdsoptimering i Lokal SEO men én ting som er ekstra vigtig er konsekvent brug af dit navn, adresse og telefonnummer (NAT) på samtlige sider på din hjemmeside og hvor du ellers publicerer indhold på nettet, f.eks. på din Google Places profil.

Derudover kan der gøres utrolig meget med kunde feedback, video, billeder, kataloger, socialt m.m. Det er vigtigt at alle disse processer arbejder i samme retning for at opnå de ønsket resultater. Din indsats indenfor både on- og off-page optimering har altså stor indflydelse på din synlighed i de lokale søgeresultater.

Hos Citona kan vi hjælpe dig med at blive synlig i dit lokalområde med Lokal SEO i selv et meget konkurrencepræget marked. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


Lokal SEO / Local SEO

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få hjælp til Local SEO eller på dansk Lokal SEO

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17