Linkbuilding

Links er en afgørende faktor indenfor SEO

Linkbuilding er nødvendigt for at øge dine placeringer i Google og komme til tops på konkurrenceprægede søgeord. Links er ligeledes det vigtigste element indenfor SEO og samtidig også den mest krævende disciplin. En disciplin der idag kræver stor ekspertise og know-how for at sikre de ønskede resultater. Specielt indgående links til din hjemmeside eller webshop har stor betydning for din synlighed i søgemaskinerne. Og eftersom langt de fleste kliks fra brugere foretages på side 1 i de organiske søgeresultater i Google, er linkbuilding stort set altid nødvendigt når der arbejdes med SEO.

“Link building” er begrebet for den indsats der ligger i, at bygge og tiltrække links løbende fra eksterne sider. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan dette kan gøres, men ikke alle metoder er lige effektive, og ikke alle links er lige meget værd. Vi kan hjælpe dig med det løbende arbejde, der vil løfte dine sider til synlighed der, hvor din målgruppe er tilstede.

At bygge links stiller idag store krav til ekspertisen

Som indsatsområde er linkbuilding blevet langt sværere med årene, hvorfor det idag er afgørende vigtigt, at vælge en SEO leverandør, der ved hvordan søgemaskiner som Google tolker links og hvor grænserne går, i takt med Google har intensiveret deres indsats imod linkspammere. Når der arbejdes med linkbuilding, så starter vi altid med, at afdække det konkurrencemæssige landskab. På den måde får vi viden om, hvilke links der er behov for og en generel forståelse for, hvad der skal til for at forbedre dine placeringer i Google.

Vi vil løfte din synlighed på relevante søgeord

Måske har du allerede en kort liste med søgeord som du er interesseret i at komme til tops på. Eller måske ønsker du hjælp til at identificere de helt rette søgeord igennem en grundig søgeordsanalyse. Hvad end din nuværende situation er, så sørger vi altid for at guide dig til de søgeord, der vil sikre dig størst værdi og vækst. Når vi foretager en søgeordsanalyse, så sørger vi altid for at komme helt i dybden med din målgruppe, for at afdække, hvordan søgebrugerne finder dig på nettet, og hvilke søgeord der er salgs- og konverteringsdygtige. Dette gør vi både i samarbejde med dig, igennem adskillige processer og søgeordsværktøjer, som giver et godt og præcist indblik i din målgruppes adfærd.

Gode og relevante links giver stabile resultater

Herunder kan du se et lille udsnit af de linkbuilding metoder vi bl.a. anvender til at bygge og tiltrække relevante links til din hjemmeside eller webshop. Fakta er, at vi i gennemsnit har mere end 100 forskellige variationer af processer, som vi udvælger nøje, afhængig af hvad vores analyser finder frem til og hvad der kræves, for at du kan komme til tops på de søgeord, som vi sammen definerer.

 • Links via outreach
 • Gæsteindlæg
 • Niche- og microsites
 • Nichekataloger
 • Sociale medier
 • Presse (PR)
 • Infografikker
 • Konkurrentanalyser
 • Opsamlingslister
 • Linkbait
 • Indholdsmarkedsføring (content marketing)
 • Informationssider
 • Onlineværktøjer
 • Interne links – herunder linkjuice optimering
 • Newsjacking
 • Med flere linkbuilding-metoder afhængig af søgesegment og branche

Få hjælp med både den interne og eksterne linkbuilding

Dine interne links på hjemmesiden fungerer som vejvisere for søgemaskinerne og har derfor stor indflydelse på hvordan du ranker i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing. Vi optimerer derfor også dine interne links så de sender de helt rette signaler, hjælper dine brugere og sikrer at de rette sider bliver fundet på de rette søgeord i toppen af søgeresultaterne.

Løbende rapportering så du altid er med på sidelinjen

For at du kan følge udviklingen af dine SEO resultater tæt, så får du også adgang til en online marketingrapport der viser, hvordan udviklingen har været den seneste måned. Nogle af de ting vi måler på er bl.a. søgeordsplaceringer, trafik, engagement og konverteringer.

Kontakt os idag for et tilbud på en tilpasset løsning, der vil sikre dig en stærkere og mere synlig profil i søgemaskinerne.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


Linkbuilding

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få hjælp til at bygge links med månedlig linkbuilding

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17