Linkbuilding

Links er en afgørende faktor indenfor SEO

Linkbuilding er nødvendigt for at øge dine placeringer i Google og komme til tops på konkurrenceprægede søgeord. Links er ligeledes det vigtigste element indenfor SEO og samtidig også den mest krævende disciplin. En disciplin der idag kræver stor ekspertise og know-how for at sikre de ønskede resultater. Specielt indgående links til din hjemmeside eller webshop har stor betydning for din synlighed i søgemaskinerne. Og eftersom langt de fleste kliks fra brugere foretages på side 1 i de organiske søgeresultater i Google, er linkbuilding stort set altid nødvendigt når der arbejdes med SEO.

“Link building” er begrebet for den indsats der ligger i, at bygge og tiltrække links løbende fra eksterne sider. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan dette kan gøres, men ikke alle metoder er lige effektive, og ikke alle links er lige meget værd. Vi kan hjælpe dig med det løbende arbejde, der vil løfte dine sider til synlighed der, hvor din målgruppe er tilstede.

At bygge links stiller idag store krav til ekspertisen

Som indsatsområde er linkbuilding blevet langt sværere med årene, hvorfor det idag er afgørende vigtigt, at vælge en SEO leverandør, der ved hvordan søgemaskiner som Google tolker links og hvor grænserne går, i takt med Google har intensiveret deres indsats imod linkspammere. Når der arbejdes med linkbuilding, er det derfor også vigtigt at afdække dit marked, din linkprofil og det konkurrencemæssige landskab. På den måde får du de nødvendige data for, hvor stor indsatsen skal være, hvilke links der er behov for og generelt set, få en god forståelse for, hvad der skal til, for at komme til tops på de rette søgeord eller søgefraser.

Vi udfører linkbuilding med de søgeord der sikrer dig vækst

Måske har du allerede en kort liste med søgeord som du er interesseret i at komme til tops på. Eller måske ønsker du hjælp til at identificere de helt rette søgeord igennem en grundig søgeordsanalyse. Hvad end din nuværende situation er, så sørger vi altid for at guide dig til de søgeord, der vil sikre dig størst værdi og vækst. Når vi foretager en søgeordsanalyse, så sørger vi altid for at komme helt i dybden med din målgruppe, for at afdække, hvordan søgebrugerne finder dig på nettet, og hvilke søgeord der er salgs- og konverteringsdygtige. Dette gør vi både i samarbejde med dig, igennem adskillige processer og søgeordsværktøjer, som giver et godt og præcist indblik i din målgruppes adfærd.

Gode og relevante links giver stabile resultater

Herunder kan du se et lille udsnit af de linkbuilding metoder vi bl.a. anvender til at bygge og tiltrække relevante links til din hjemmeside eller webshop. Fakta er, at vi i gennemsnit har mere end 100 forskellige variationer af processer, som vi udvælger nøje, afhængig af hvad vores analyser finder frem til og hvad der kræves, for at du kan komme til tops på de søgeord, som vi sammen definerer.

 • Links via outreach
 • Gæsteindlæg
 • Niche- og microsites
 • Nichekataloger
 • Sociale medier
 • Presse (PR)
 • Infografikker
 • Konkurrentanalyser
 • Opsamlingslister
 • Linkbait
 • Indholdsmarkedsføring (content marketing)
 • Informationssider
 • Onlineværktøjer
 • Interne links – herunder linkjuice optimering
 • Newsjacking
 • Med flere linkbuilding-metoder afhængig af søgesegment og branche

Få hjælp med både den interne og eksterne linkbuilding

Dine interne links på hjemmesiden fungerer som vejvisere for søgemaskinerne og har derfor stor indflydelse på hvordan du ranker i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing. Vi optimerer derfor også dine interne links så de sender de helt rette signaler, hjælper dine brugere og sikrer at de rette sider bliver fundet på de rette søgeord i toppen af søgeresultaterne.

Løbende rapportering så du kan følge med i udviklingen

Hver måned bruger vi den nødvendige tid på at bygge og tiltrække værdifulde links til din hjemmeside da det har afgørende betydning for at bringe dig sikkert til tops. For at du kan følge udviklingen tæt, har du altid adgang til en detaljeret onlinerapport der viser, hvordan din SEO kampagne udvikler sig i forhold til fastsatte KPI’er. Din rapport tilpasser vi, hvilket betyder, at du altid får de data, som er vigtigst i forhold til din forretning. Populære målpunkter inkluderer bl.a. rankings, trafiktilgang, konverteringer, engagement m.m. SEO rapportering er også med til at sikre dig gennemsigtighed i din investering i linkbuilding.

Kontakt os idag for et tilbud på en linkbuilding pakke og et abonnement, der sikrer at du løbende tilfører dit website med nye og relevante links. Sammen hjælper vi dig med at forbedre din synlighed i søgemaskiner som Google.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


Linkbuilding

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få hjælp til at bygge links med månedlig linkbuilding

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17