Linkanalyse

Få svar på hvordan du kommer øverst i Google med en teknisk linkanalyse og rapport over indgående links

Med en linkanalyse, gennemgår vi din hjemmeside eller webshop for indgående links. Indgående links er essentielt for alle, der ønsker at konkurrere i søgeresultaterne. En linkanalyse giver overblik over din linkprofil, der især er vigtigt siden Google Penguin opdateringen, der specifikt går efter overoptimeret og manipulerede links. Idag er det vigtigt at have en naturlig linkprofil og har man ikke det, risikerer siden eller hele domænet, at blive underlagt en manuel eller algoritmisk straf, der begrænser din synlighed markant overfor potentielle kunder.

Med en linkanalyse, får du en linkrapport der giver klarhed over, hvordan din nuværende linkprofil ser ud, hvor du skal passe på og hvilke links der gør gøre en ekstra indsats for at få. Nogle af de ting som vi bl.a. kigger på er dine:

  • Indgående links
  • Links historik
  • Distribution af links ift. Ankertekster
  • Distribution af links ift. PageRank
  • Mest linket til indhold
  • M.m.

Derudover kan vi tilbyde at foretage en linkanalyse af én eller flere af dine konkurrenter. Det giver et billede af din linkprofil i forhold til Deres og åbner altid op for nye linkmuligheder, indirekte fra dine konkurrenters linkstrategi.

Alt afhængig af om du kun ønsker en linkanalyse af din egen linkprofil, eller du også ønsker at få dine nærmeste konkurrenter med under loopen, så kan vi hjælpe dig med en god og grundig rapport, der åbner op for nye linkbuilding muligheder, og hvad der skal gøres, hvis din linkprofil er i fare for at blive straffet af søgemaskinerne.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


Linkanalyse

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få en linkanalyse af din egen eller konkurrents linkprofil

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17