International SEO

Få global synlighed i flere lande med international SEO

Har du et ønske om at markedsføre dine produkter eller ydelser i eksterne lande, så er international SEO også relevant for dig. Formålet med international SEO er bl.a., at sikre at din hjemmeside eller webshop kommunikerer rigtigt til søgemaskinerne, så du bliver synlig i det rette land og med det korrekte sprog. International SEO inkluderer både teknisk og indholdsmæssig optimering og forbedrer din synlighed på lokale søgeord i det pågældende land.

International SEO giver dig kunder fra flere markeder

Før du kaster dig ud på eksterne markeder, er det vigtigt at din hjemmeside eller hjemmesider er sat korrekt op for maksimal synlighed i de lande du ønsker at operere i. Igennem en målrettet strategi for international SEO, sørger vi for at henvise alle dine sider til den rette landespecifikke søgemaskine, f.eks. google.no, google.se, google.co.uk m.v. Dette betyder også at dine produkter eller ydelser bliver præsenteret for den helt rette målgruppe. For at sikre dig de bedste resultater, udarbejder vi SEO strategien på baggrund af din nuværende situationen. Derfor går vi både ind og vurdere om din tekniske SEO er på plads, om indhold er tilstede og øvrige SEO parametrer. Dette er vigtigt for at sikre, at vi ikke udelukker potentielle muligheder der kan forbedre eller begrænse din synlighed globalt.

International linkbuilding

Foruden den tekniske opsætning og optimering i international SEO, er det vigtig at der også arbejdes med traditionel indholdsoptimering og international linkbuilding. Dette betyder at der løbende skal bygges nye links til dine landespecifikke sider for at sikre, at dine placeringer løbende forbedre i de forskellige landespecifikke søgemaskiner. International linkbuilding er ligeledes noget som vi kan hjælpe dig med. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for linkbuilding.

Hos Citona kan vi hjælpe dig med at udvikle den bedste strategi når det kommer til international SEO og være med til at sikre din forretning global og målrettet synlighed i de pågældende lande. Kontakt os til en uforpligtende snak om hvordan du kan nå ud til nye markeder i andre lande.

Kunderesultater med SEO

Se flere resultater


International SEO

60+ topplaceringer

Med de vigtigste søgeord øverst i Google igennem intensiv SEO og indholdsmarkedsføring.

Få hjælp til global og international SEO

300% øget synlighed

Med 10-25 placeringer på side 1 og øget CTR igennem on-site optimering og international SEO.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17