Content Marketing

Hvad er Content Marketing

Content Marketing, eller på dansk indholdsmarkedsføring, er en process der består i, at udvikle indhold der er til værdi for brugere, potentielle kunder og/eller den målgruppe der kan påvirke dine potentielle kunder. Content Marketing er ligeledes et meget effektivt værktøj til, at forbedre et brands synlighed på nettet, da det handler om at skabe godt indhold, der ikke kun vækker interesse men også skaber en masse indgående links. Links er specielt vigtige i forhold til SEO og søgemaskinernes vurdering af en side, da de svarer til anbefalinger.

Skab engagement igennem Content Marketing

De som benytter Content Marketing med succes, formår derfor, at engagere deres læsere og pirre deres nysgerrighed, for at få dem til at komme tilbage, igen og igen. Den største del af Content Marketing på nettet idag består af “How-to”, guides og uddannelsesmateriale i den ene eller anden form. Rigtig mange store brands benytter netop dette til, at tiltrække målgruppen til deres hjemmesider, uddanne dem og øge deres forståelse af, hvad deres virksomhed står for, hvad de tilbyder og hvad de kan gøre for dem. I sidste ende er dette med til at øge deres kundevækst.

Husk at gøre dit indhold tilgængeligt

At skabe berigende indhold er ikke nok. Det er kombinationen af flere ting der gør, at dit indhold bliver en succes. Husk derfor også at række ud til din målgruppe, for at gøre dem opmærksom på det. Dette skal du gøre der, hvor din målgruppe holder til og der, hvor det er relevant. Du kan f.eks. bruge sociale medier, gøre pressen opmærksom på det hvis det er en god historie, inkludere det i dit nyhedsbrev, tweete om det, række ud til store profiler i dit marked m.m. I takt med at dit indhold bliver indekseret i søgemaskinerne, vil det også af sig selv, tiltrække opmærksomhed og links.

Sæt fokus på Content Marketing i virksomheden

I takt med flere og flere virksomheder bliver bedre til at være innovative og pakke deres produkter og brand ind i noget, som potentielle kunder ønsker at se, bliver kravet til at skabe godt indhold også større og større. Content Marketing er vigtigt for både store og små virksomheder idag, der ønsker at øge deres synlighed på nettet, opbygge deres brand og tiltrække opmærksomhed fra potentielle kunder.

Få hjælp til at udvikle godt indhold

Hos Citona har vi hjulet flere kunder med, at udvikle godt at interessant indhold for deres målgruppe. Vi hjælper dig med at finde ideen, udvikle indholdet og markedsføre det, så du får større effekt. Content Marketing gør dig synlig og giver dig flere kunder. Tag kontakt til os idag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig igang. Læs også dette indlæg på vores blog om Content Marketing.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17