Adwords bureau

Søger du hjælp fra et Adwords bureau?

Et Adwords bureau eller firma kan hjælpe dig med, at gøre dine Google Adwords kampagner til en større og bedre indtægtskilde, øge dit investeringsafkast og din ROI. Adwords er Googles største annonceringsplatform på nettet og Google står for langt størstedelen af alle søgninger på nettet. Fordelen ved at annoncere på Google er bla., at du kan synliggøre dine produkter eller ydelser overfor potentielle kunder, når de aktivt søger efter dem, uafhængig af deres geografiske lokation eller om de benytte en stationær eller mobil enhed til formålet.

Når du har besluttet dig for, at du vil igang med Adwords, skal du overveje nøje, om du selv har ekspertisen til at administrere dine Adwords kampagner optimalt, eller om du gør klogt i at outsource opgaven til et eksternt Adwords bureau. Det kan f.eks. frigøre din egen tid, som du så f.eks. kan bruge på de nye kunder og opgaver, hvilket giver rigtig god mening. Det er nemlig vigtigt at forstå, at vedligeholdelse af Adwords kampagner meget ofte er, en tidskrævende og rutinepræget opgave, hvilket gør, at det ofte kan betale sig for små og større virksomheder, at outsource netop denne opgave.

Fordele ved at vælge et Adwords bureau

Har du aldrig arbejdet med Adwords tidligere eller har du ikke helt styr på hvordan Adwords er skruet sammen? F.eks. hvordan parametrer som relevans, CTR, quality score, landingssider, CPC, annoncer og søgeord påvirker ydelsen af dine Adwords kampagner. I så fald bør du til enhver tid overveje, at få en ekspert indover i form af et Adwords bureau eller hjælp fra en specialist. Et Adwords bureau kan ikke kun hjælpe dig med at administrere og optimere dine Adwords-kampagner løbende og effektivt, bureauet vil også tit fungere som en god rådgiver og sparringspartner indenfor PPC-annoncering generelt, hvor du kan trække på flere års viden og erfaring. For de fleste firmaer vil det derfor være en rigtig god forretning og investering at benytte sig af en ekstern partner.

Google Adwords opdateres regelmæssigt

Google udvikler Adwords hver måned, og det bliver til rigtig mange opdateringer og ændringer i administrationen hvert år. Hvis du ikke har tid eller overskud til at sætte dig ind i alle disse ændringer løbende, så er dette endnu en grund til at få hjælp fra et Adwords bureau / firma. Et godt bureau vil holde sig orienteret med alle ændringerne og være hurtig, til at implementere eventuelle forbedringer, der kan give dig en konkurrencemæssig fordel over konkurrenten. Imens Adwords eksperterne vedligeholder dine Adwords kampagner, kan du gøre det du selv er bedst til, så som at varetage dine kunder.

Indhent tilbud fra et Adwords bureau

Citona er certificeret Google Partner og Adwords Qualified. Vi kan derfor hjælpe dig med alt fra opsætning til løbende vedligeholdelse og optimering af dine kampagner. Læs mere om vores fordele ved Adwords optimering, eller kontakt os idag på 2785 0203 for en uforpligtende snak om dine behov. Du er også velkommen til at få en gratis gennemgang af din konto eller et skræddersyet tilbud.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17