Online julekalender

Få mere ud af December med en sjov og online julekalender

Vores online julekalender er en sjov og anderledes kampagne der kører i hele December måned. Med kalenderen kan du bl.a. øge kendskabsgraden omkring dit brand, skabe værdi igennem opsamling af leads, f.eks. til dit nyhedsbrev og engagere din målgruppe på en sjov og uformel måde. Julekalenderen er velegnet til brug både i forhold til kunder, potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Sådan opbygger vi din online julekalender

Din online julekalender bliver bygget op af et selvvalgt eller designet baggrundsbillede i størrelsen 960×612 pixels hvorpå vi opretter 24 interaktive låger og små stemningseffekter. I hver låge er der mulighed for at stille brugeren et spørgsmål, evt. i kombination med video og et link til din hjemmeside hvorpå svaret kan findes. Hver bruger får mulighed for at tilmelde sig dit nyhedsbrev eller lignende der er til værdi for din forretning. Julekalenderen kan ligeledes deles på sociale medier, med venner og bekendte.

Din online julekalender bliver tilpasset dine behov

Prisen på vores julekalender starter fra kr. 9.995 ex. moms afhængig af dine krav til funktionalitet, og ved køb af flere kalendere kan der opnås mængde-rabat. Her er nogle af de funktioner som vi bl.a. kan tilbyde:

  • En flot og engagerende online julekalender brandet med eget logo
  • 24 låger ovenpå en baggrund der viser din forretning
  • En anderledes måde at engagere din målgruppe på
  • En kampagne der vil øge din målgruppes kendskabsgrad
  • Mere trafik og fokus på din hjemmesiden i hele December måned
  • Mulighed for at bruge video under hver låge
  • Leads som vi opsamler, f.eks. tilmeldinger til dit nyhedsbrev
  • Hosting, support og sporing med Google Analytics
  • Daglig/månedligt statistik på alle deltagere

Det skal vi bl.a. bruge fra dig til din kalender

Det vi skal bruge fra jer er 24 spørgsmål med hver 3 svar-muligheder og et link til en side på jeres hjemmeside hvor deltageren kan finde svaret. Dette kan f.eks. være spørgsmål om jeres virksomheds produkter, branded m.m. Derudover skal vi bruge jeres logo i PNG eller i vektorgrafik. I har desuden mulighed for selv at designe kalenderens baggrundsbillede, såfremt I ikke vil benytte vores standardbilleder. Derudover er I selv ansvarlig for indkøb af gaver og udsendelse til vinderne, med mindre andet er aftalt i det fremsendte tilbud.

Vil du vide mere? Prøv vores kalender før du køber!

Herunder kan du prøve udvalgte eksempler af vores julekalender. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Kontakt os på 27 85 02 03 eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17