Om Citona

Adwords og SEO firma med en 360-graders tilgang

I takt med at nettet er blevet danskernes foretrukne sted at handle, er det blevet vigtigere end nogensinde før, at være synlig og attraktiv der hvor målgruppen er tilstede. Citona er et 360-graders Adwords og SEO firma i Aarhus, der har skabt resultater med markedsføring i søgemaskiner som Google og Bing i mere end 15 år. Derudover er vi certificeret Google Partner, SmartWeb Partner og Adwords qualified, der er din garanti for en ydelse af høj kvalitet. Sammen med dig sikrer vi, at din virksomhed er synlig der hvor dine potentielle kunder er. Google Partner, Smartweb Partner

Vi har altid fokus på kvalitet, mål og dine kunder

Udover at du får et Adwords og SEO firma med stor ekspertise indenfor SEO, Adwords (PPC) og webanalyse, er vi også et dynamisk, struktureret og kvalitetsbevidst team, der er med helt fremme, når det handler om at sikre vores kunder de bedste betingelser i markedet! Vi formår at identificere mulighederne og give løsningerne på, hvad der skal til, for at skille dit firma ud fra mængden, opnå mere kvalificeret trafik, få flere af dine brugere til at handle og alt i alt styrke din markedsposition. Med et 360-graders perspektiv, er der ikke en opgave som vi ikke kan løfte, når det kommer til søgemaskiner og markedsføring.

Du får mange fordele ved at vælge os som dit Adwords og SEO firma

Der er i sig selv mange fordele ved at outsource din markedsføring til os. Men faktisk kan vi også hjælpe dig på en lang række andre punkter. Vi er nemlig også en strategisk sparringspartner for størstedelen af vores kunder. Som kunde hos os har du nemlig mulighed for at få løbende anbefalinger fra certificeret specialister, om alt fra forretningsstrategi til indhold og leadgenerering. Ved akutte situationer, har du ligeledes adgang til at kontakte vores support 24/7, for hurtig og effektiv problemløsning. Dette er blot et udsnit af vores særlige fordele, som du får 100% del af som kunde hos Citona.

Din tilfredshed er vores succes

Hos Citona får du endvidere 100% gennemsigtighed i såvel løsninger som aftaler. Vi samler på tilfredse kunder og brænder for, at gøre dig til din målgruppes foretrukne valg, så de ender med at købe hos dig og ikke konkurrenten. Vi arbejder med stor respekt for din virksomhed og sætter os altid grundigt ind i din forretning, før vi går igang. Derudover får du hos os målbare løsninger, der både giver dig overblik og indblik, i de nøgletal der virkelig betyder noget for din forretning. Dette gør også, at vi altid arbejder målrettet på, at forbedre dine resultater i forhold til fortiden. Dette er alt andet lige det, der skal løfte din bundlinie og sikre dig flere kunder.

Vil du høre mere om en konkret løsning?

Sammen med dig kan vi sikre dig de bedste betingelser for succes i søgemaskinerne. Kontakt os på tlf. 2785 0203 eller udfyld formularen øverst til højre, så kontakter vi dig indenfor 24 timer, med henblik på en personlig og uforpligtende dialog om dine ønsker og behov.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17