Webshop SEO

Ny webshop optimeret til både SEO og Adwords

At have en mobilvenlig (responsive design), hurtig og konverteringsdygtig webshop, er ikke kun vigtigt i forhold til din synlighed i søgemaskiner, det er også vigtigt for omsætningen på din bundlinie. Flere bruger køber idag produkter i webshops via deres tablets, smartphones og laptops. Det er derfor ikke længere nok, at have en webshop eller hjemmeside der kun leverer en halv brugeroplevelse. Idag er webshop-ejere nød til at udnytte den teknologi vi har til rådighed, til at imødekomme og målrette de potentielle kunders forventninger, uafhængig af hvilken enhed de benytter. Dette handler altså om et levere et funktionelt design, med indhold der opfylder brugernes forventninger og på det helt rigtige tidspunkt. Har du en webshop, er du også afhængig af trafik og synlighed i søgemaskinerne. Firmaer der ikke arbejder målrettet med at opfylde førnævnte, vil med tiden falde bagud i søgeresultaterne, hvilket både koster trafik og salg.

Webshoppen udvikles i tæt samspil med vores konverteringseksperter

Idag er en professionel webshop nødvendig for at være fremtidssikret. Før webshoppen udvikles, er det derfor essentielt, at din målgruppe bliver identificeret i Google. Dette vil alt andet lige sikre, at din butik bliver opbygget omkring de rigtige kategorier, søgeord og forventninger til dine produkter i shoppen. Ved at sikre målrettet indhold, en god navigation og fokus, opnår du en webshop der både er brugervenlig, har sammenhæng og er konverteringsdygtig. Dette vil sikre, at flest mulige besøg ender med at købe i netop din butik. Ikke mindst er det vigtigt, at din webshop bliver indekseret optimalt i søgemaskinerne, at du undgår duplicate content problemer, og optimerer dine betingelser for at få bedre placeringer i søgeresultaterne.

Få en ny webshop der er SEO og Adwords-venlig

Måske har du allerede en butik idag, eller måske er du på udkig efter en leverandør til en ny webshop. Under alle omstændigheder, så kan vi hjælpe dig med en totalløsning af høj kvalitet. Vi er ikke kun et professionelt Adwords og SEO bureau, vi har også stor viden og kompetencerne til, at levere komplette webshop-løsninger, der både er fremtidssikret og har masser af muligheder for udvidelser. Med os er du derfor sikker på, at du får en webshop der både er klar til dine brugere, såvel som søgemaskiner. Vil du høre mere om, hvordan vi kan forbedre din eksisterende shop, eller om en ny webshop, så udfyld formularen til højre. Herefter vil en specialist kontakte dig hurtigst muligt.

Kunderesultater

Se flere resultater


Webshop SEO

4x højere konverteringsrate

Med en ny SEM-venlig hjemmeside, målrettet strategi og Google søgekampagner.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17