Hjemmeside

Ny hjemmeside optimeret til både SEO og Adwords

At have en hurtig, mobil-venlig (responsive) og konverteringsdygtig hjemmeside, er dit fundament til en mere succesfuld forretning og større synlighed i søgemaskiner. I takt med at flere idag bruger smartphones, tablets og laptops, er det ikke længere tilstrækkeligt, blot at have en hjemmeside eller webshop der er statisk. Idag har vi teknologien til at målrette og imødekomme brugernes intentioner, med det rigtige indhold og et funktionelt design, der både er brugervenligt og søgemaskinevenligt. Virksomheder der ikke taget denne udvikling seriøst, vil med tiden falde længere og længere tilbage i søgeresultaterne, hvilket både koster trafik og salg. Er du mere eller mindre afhængig af din synlighed i Google, er det derfor vigtigt at du har en professionel hjemmeside.

Din nye hjemmeside designes af konverteringseksperter

Før en ny hjemmeside overhovedet bliver designet og kodet, er det vigtigt at have en god forståelse af dine søgebrugere. Dette inkluderer bl.a. med en teknisk søgeordsanalyse der giver dig svarerne på, hvilke emner og hvilke søgeord du rent faktisk bør optimere din hjemmeside og indhold omkring. Ligeledes er brugervenlighed en stor faktor for, om du formår at konvertere få eller mange brugere til kunder på din hjemmeside. Det skal være let at navigere rundt imellem sider og der skal være tematisk sammenhæng i indholdet samt struktur. Ikke mindst er det vigtigt, at dine sider og dit indhold målrettes dine brugere såvel som søgemaskiner. Sidstnævnte vil i kombination med SEO discipliner, sikre dig de bedste betingelser for at komme til tops i Google.

Få en ny Adwords og SEO-venlig hjemmeside

Om du allerede har et website idag, eller du står og leder efter en leverandør af en ny hjemmeside, så kan vi hjælpe dig med en gennemført løsning fra start til slut. Vi er ikke kun et Adwords og SEO bureau med over 10 års erfaring fra konverteringsoptimering og markedsføring i søgemaskiner. Vi har også kompetencerne og værktøjerne til, at sikre dig en fremtidssikret hjemmeside, med masser af udvidelsesmuligheder, funktionalitet og et fuldtud responsive design. Hos os får du derfor både en hjemmeside der er optimeret til dine brugere og søgemaskiner, ligegyldigt om brugeren ser med fra sin desktop, ipad eller smartphone. Du får også en hjemmeside der opfordrer dine brugere til handling, er brugervenlig og som afspejler dit brand. Vil du høre mere om vores hjemmeside-løsninger, så kontakt os til en uforpligtende snak idag. Udfyld formularen til højre så ringer vi dig op.

Kunderesultater

Se flere resultater


Hjemmeside SEO

4x højere konverteringsrate

Med en ny SEM-venlig hjemmeside, målrettet strategi og Google søgekampagner.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17