Case: Mountain Adventures

Mountain Adventures valgte Citona som foretrukken samarbejdspartner på SEO, Adwords og rådgivning

Case med rådgivning, SEO og Google Adwords til Mountain Adventures

Citona indledte i 2013 et strategisk samarbejde med Mountain Adventures, der er eksperter i trekking og vandreture, cykelferie og bjergbestigning i destinationer verden over. Løsningen består af en komplet SEM strategi samt løbende strategisk rådgivning. Resultaterne opnået igennem samarbejdet:

  • 20+ topplaceringer i Googles organiske resultater
  • 30% billigere kliks med øget CTR i Adwords
  • Øget konverteringsrate igennem konverteringsoptimering

Udfordringen: Stor konkurrence i søgemaskinerne og begrænset synlighed

Rejsebranchen er én af de mest konkurrenceprægede markeder at operere på. Dette gælder især når vi taler om markedsføring i søgemaskinerne, hvor stort set alle rejsebureauer kæmper om de samme søgeord. Udfordringen var desuden, at Mountain Adventures ikke havde meget historik i hverken søgemaskinerne, som et forholdsvist nyt-etableret rejsebureau i Aarhus. Ligeledes var der ikke var opstartstidspunktet, nogen stærke markedsføringskanaler, hvilket gjorde Mountain Adventures synlighed meget begrænset. Der var altså masser af muligheder for at øge mængden af kvalificeret trafik og henvendelser, men også flere store udfordringer der skulle tages højde for.

Løsningen: Målrettet SEM strategi samt Adwords og SEO rådgivning

Efter flere indledende møder hos Mountain Adventures, udarbejdede vi en konkret SEM strategi, der både inkluderede SEO, annoncering med Google Adwords og løbende rådgivning. Sidstnævnte skulle bl.a. være med til, at give Mountain Adventures en bedre forståelse for de discipliner vi hjalp dem med. Vi udarbejdede også en teknisk søgeordsanalyse, så vi fik afdækket søgebrugernes adfærd, og i fællesskab, gik vi igang med at producere flere vigtige artikler til brugerne. Igennem indhold styrkede vi både Mountain Adventures relevans i søgemaskinerne, samtidig med at det resulterede i mere kvalificeret trafik til hjemmesiden på flere long-tail søgeord. Ved siden af dette, hjalp vi også Mountain Adventures med at bygge links (linkbuilding), hvilket fik deres autoritet til at vokse. Dermed kunne vi også begynde at målrette søgeord i højere konkurrence, hvilket også viste sig, at bære frugt i form af mere trafik og flere henvendelser.

På Adwords hjalp vi ligeledes Mountain Adventures med alt fra opsætning af deres kampagne, til den løbende optimering der var med til at øge deres investeringsafkast. I annoncerne brugte vi konkrete selling-points, der var med til at skille rejsebureauet ud fra konkurrenterne, samtidig med at vi løbende optimerede på såvel søgeord som målretning og budgivning. Vi udarbejdede endvidere succesfulde display- og re-marketing kampagner, der konverterede brugere der tidligere havde besøgt hjemmesiden til kunder. Her blev der også arbejdet på at styrke Mountain Adventures som et brand i markedet, og et rejsebureau der med sine kompetente rejsespecialister, kunne tilbyde kunderne mere end 25 års erfaring fra tilrettelægning af rejser verden over.

Sidst men ikke mindst hjalp vi Mountain Adventures med opsætning af konverteringssporing. Og vi brugte tid på konverteringsoptimering, hvor vi bl.a. igennem call-to-actions, formåede at aktivere flere brugere til handling.

Resultatet: 20+ topplaceringer, 30% billigere kliks, øget CTR og flere henvendelser fra SEO og Adwords

Igennem vores SEM strategi opnåede Mountain Adventures et langt bedre forretningsgrundlag i søgemaskinerne. På SEO opnåede de mere end 20+ topplaceringer på højt konkurrenceprægede søgeord, for ikke at tale om et utal af long-tail søgeord, som Mountain Adventures målrettede igennem nye artikler i tæt rådgivning med os. På Adwords fik de en 100% effektiv opsætning af deres Adwords kampagne, bedre udnyttelse af annoncebudgettet, lavere klikpriser, øget CTR og ja, mere trafik og flere henvendelser. Derudover får Mountain Adventures fremadrettet, værdifuld viden omkring deres målgruppe, eftersom vi har hjulpet dem med, at spore deres brugere helt ned i købs-flowet. Fremadrettet vil Mountain Adventures styrke deres eksisterende og nye søgeordsplaceringer igennem kontinuerlig linkbuilding og indhold.

Lad os ringe dig op

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi vil meget gerne ringe dig op til en uforpligtende dialog.

2785 0203 / man-fre, 9-17

SEM strategi


Andre cases


Modtag vores nyhedsbrev

Vil du modtage gode tilbud, tips og nyheder om SEO og online markedsføring via e-mail fra Citona?

Samtykket kan til enhver tid kaldes tilbage. Vi behandler ovennævnte personoplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Læs mere i vores persondatapolitik.